Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek başına hareket edemeyen ananeme %87 oranlı rapor verildi!?

herzamanki

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ananemin kendisi 87 yaşında rapor almak için hastaneye götürüldüğünde %83 rapor verilmiş raporu aşağı koyuyorum sorum şuki herşeyi fazla unutmaya başladı buna dair raporda birşey yok birde kendisi teyzem ile yaşıyor en büyük sıkıntısı yürüyememesi lavaboya bile tek başına yürümekte zorlanıyor hali hazırda destek kullanıyor raporda 19 çıkmış bu durum itiraz etmelimiyim yoksa ilerleyen zamanalrdamı başvurmamız gerekir şimdiden teşekkür ederim.
j3PV5i.jpg
j3PhDG.jpg

@[NirvaNa],
herhangi bir tedavi almadı yeni yeni başladı zaten asıl sıkıntı yürüyemediği kısma %19 vermeleri incelediğim kadarıylada hipertansiyonada herhangi bir şey verilmemiş başka raporları inceledim 10-20 avs yazıyordu engel olarak

Raporu inceledim,şuan için eksik verilen bir puan yok?

İtiraz etme kararını size bırakıyorum.. unutkanlık var değerlendirilmemiş yazmışsınız? Puan verilecek kadar bir patoloji görülmemiş olabilir.. isterseniz itiraz edin,bunu size bırakıyorum.

@herzamanki,

Teşekkür ederim şöyleki yürüyemiyor ve %19 verilmiş bunun hatalı olduğunu düşünüyorduk sadece ama eksik puan yok diyorsanız doğrudur.

Total diz protezi uyumlu ve iyi olarak değerlendirilmiş %19 peki diz protez ameliyatı olduktan sonra değişen bir şey olmadı mı? Yürüyemiyor demişsiniz

Şunu da hatırlatmakta fayda var..burası hastane yada poliklinik(heyet) değil,sizin anlattıklarınız kadar biliyoruz ona göre yorum yapıyoruz.. hastayı yakınen gören fiziki muayene eden hekim/hekimler daha iyi değerlendirir.

O yüzen itiraz etme kararını size bırakıyorum..

@herzamanki,

Üst Alt