Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek başına kullanılan antidepresanlar faydadan çok zarara neden olabilir!

Konular
44
Reaksiyonlar
19
Tek başına kullanilan antidepresanlar sifozrenide alevlenmeye ve bipolariteye kaydiririp depresyona sokabilir.
ben düştüm kimse düşmesin ben iyileştim. su an ki hatayı bir daha yapmayacagim...

Antipsikotik ile beraber ile içilmeli.

Hocam bizzat psikiyatristler söylüyor bunu.

valla ilaçtan ziyade ben şunu anladım pikolojk hastalıkta önemli olan şu hastanın yaşamı çevresindeki insanlar yani morali iyi olacak canı sıkılmyacak mesela işsiz se işi gücü olmalı boş kalmamalı v.s v.s ben son 1 senedir işsizim intiharın eşiğine geldim mesela...

@ozmuşlu,

Aynen kardeşim bir mesegale bulmak sürekli kötü dusuncelerden arınmak gerek.keyifli ortamlara girmek vss vss

aynen kesinlikle yoksa sadece ilaçla düzelecek hastalık değil en basiti kurs eğitim sosyal aktivite gibi şeylere katılmalı insan... ama biz iş aramaktan başka hiçbirşey yapamıyoruz....

Bipolar bozukluğu hastalığım var mesela hiç birşey iyi gitmiyor diye kendimi yiyip bitiriyorum en kötüsü çalışamıyorum ne kadar zorlasam bile olmuyor sıkıntı yarattım farkında değilim düşüncelerim bile iyi değil hastaneye sevk ettiler sgk kurumu emekli olabilirsem askerliği falan ödersem günüm azalacak rapor aldım faydasını göremedim malullük için tekrar deneyeceğim heyet durumu ne olur bilemiyorum

bildiğim kadarıyla agresif şizofrenlerin antidepresan içmemesi gerekir zaten zira antidepresan adı üzerinde depresyonu giderir ama agresif şizofrenin sakinleşmeye ihtiyacı var anitidepresan ise bunun tam tersi etki yapar şirazeden çıkartır

Üst Alt