Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek böbreği olan ve ileri derecede varis olana % kaç rapor verilir?

ROMANTİKDÜŞ

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar böbreğinin birini böbrek hastasına veren biri % kaç rapor alabilir ayrıca ileriderece damar ( VARİS ) rıhatsızlığı olan ve tiroid bezi alınan bir hastaya toplamda ne kadar rapor verilir

ben vergi indirimi için başvurdum hastane bana %30 oran verdi vergi dairesi bu raporu ankaraya gönderdi %10 olarak 2006 senesinde geri gönderdi 2009 .9 ayında sürekli iş görmezlik için dilekçe verdim sgk ya sevk ettiler rapor ankaraya tekrar gitti tek böbreğe kesin sonuç oranı ne verilir ben yazacağım benim adımdan takip et arkadaşım en az alacağımız %10 en çok % 30 'geçmez diğer variz ile ilgili bilgim yok saygılar

ilgilendiğin için teşekkür ederim birşeyler öğrendiğinde paylaşırsan sevinirim

NEFREKTOMİ
NOT: Soliter Böbrek (diğer böbreğin renal fonksiyonları da (kreatinin klirensi değerlerine göre) değerlendirilecek ve eklenecektir).
  • Diğer böbrek tamamen normal: %10
  • Diğer böbrek tamamen normal, potansiyel hastalık mevcut (örnek: taş hastalığı): %15
  • Diğer böbrekte intermitan semptom veren ve devamlı tedavi gerektirmeyen üst üriner sistem hastalığı: %20
  • Diğer böbrekte devamlı takip ve sık tedavi gerektiren üst üriner sistem hastalığı: %25
  • Diğer böbrekte cerrahi ya da medikal tedavi yeterli tedavi sağlanamayan üst üriner sistem hastalığı: %30

arkadaşım sgk ya telefon ettim benim tek böbrek alındı 19.2 verilmiş bilgine

Üst Alt