Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek böbrek çalışma gücü kaybı oranı..?

Seyfseyf

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
MEB : Zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden çalışma gücünden en az % 40 oranında yoksun olduğunu belgelendirenler zorunlu çalışma yükümlülüğünden muaf tutulur.

Arkadaşlar yukarıdaki Mevzuata göre ben bu durumdan yararlanabiliyor muyum ? Tek Böbrekliyim..Diğeri sağlam..

önce bir heyetten geçin.oranınızı ölçtürün.sonra raporu dilekçenizede ekleyerek okula verin.üst yazıyla gönderirler.dilekçeye cevaba göre hareket edersiniz

selam bende doguştan tek böbrekliyim 32 yaşındayken ögrendim bunu 1 yıl önce rapor aldım yüzde 10 veriyorlar tek böbrege ,ama tansiyon yada şeker felan varsa yükselir ,ünversite hastanesine gidin endokrin bölümüne ...

seyfi hocam size daha öncede söylemiştim burada.tek böbrek sağlam diğer böbrek yoksa veya fonksiyonsuz ise ancak yüzde 10 engelli raporu alabilirsiniz diye

bu durumda bir işe yaramıyor sanırım :)

Yine de ben %10 da olsa alsam iyi olur sanırım.belki ilerde gerek olur :)

Üst Alt