Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek böbrek protein kaybı ve böbrekte taştan %52 rapor aldım..?

halılerkmen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar tek bobrek proteın kaybı ve bobrekte tastan 60 rapor aldım baktaz formulu ıle 52 ye dustu ankaradan ne olur acaba vergı ındırımı alırmı acaba

halılerkmen;

Raporunuzun Ankara dan nasıl döneceğini kimse bilemez. Bekleyip göreceğiz.. Sonucu alınca bizimle paylaşın lütfen..

Arkadaslar ben marmara unı hastanesındennefrolojı tek böbrek ve proteın kaybından 40 tek bobrek tas tan urolojıde 20 verdı formulle 52 ye dustuankarada degısım olurmu lutfen bır cevap beklıyorum aynı oranlarda onaylanan rapor varmı

hadı hayırlısı arkadaslar 14 ocak ankara aynen onayladı 19 subat ıstanbul ışlemde hayret baya hızlanmıslar

oturan boga abım 3890 gunum var ssk gırıs 1987 yuzde 52 tek böbrek proteın kaybı raporum ankarada vergı ındırımı onayladı ısyerıme pazartesı ulasır herhalde 128 mılyar ssk ödemem var erken emeklı olursam acaba ne kadar maas baglanır ssk sorun cıkarırmı acaba saygılar

Üst Alt