Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek böbrek ve kist ameliyatı nedeniyle %40 rapor alabilir miyim?

BLUE ANGEL

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, uzun zamandan beri araştırdığım fakat hep olmaz diye kafamı kurculayan sorularıma cevap arıyorum.
Doğuştan diye bildiğim sol böbrek atrofik (%3 çalışıyor) diğer böbrek sağlam , sol rahim gelişmemesi, sol yumurtalık gelişmemesi, sol tüp kapalı rahatsızlığıma ek olarak, sezeryan ile doğum yapmam dan sonra kadın hastalıkları rahatsızlığım arttı, vücüt sürekli sağ yumurtalıkta kist yaptı ve buna bağlı olarak geçen sene yine sezeryan tipi açık ameliyatla sağ yumurtalıkta kist ameliyatı oldum. Buna bağlı olarak ve ya olmayarak 39 yaşında erken menapoza girdim.
Oturarak çalıştığımızdan meslek hastalığı olarak belde düzleşme+boyunda düzleşme ve yok yok safra kesesinde polip var (daha ameliyat olmadım)Bu rahatsızlıklarımla ilgili %40 oranla vergi indirimi ile engelli maaşı hakkına sahip olabilirmiyim?
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Üst Alt