Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek böbrekliyim, hipertansiyon ve glokom hastasıyım. Hangi oranda rapor alırım?

eddie

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Tek böbreğim var,hipertansiyonum ve gokom(göz tansiyonu)ayrıca antibiyotikler başta olmak üzere allerjik bünyeye sahibim.
ne kadar rapor alırım?

Allerjik bünyeden hiç mi % vermezler?
En basitinden Bronşitimi yenmek için kullanacağım antibiyotiği bulamıyor doktorlar , allerjik tepki veriyor,yüzüm şişiyor antibiyiyotik kullanmadan da hastalığı yenmem haftalar alıyor.Gribi 10-15 günde anca atlatıyorum.Gözümdeki bir Adenoin virüsü yenmem 5,5 ay sürdü.Ayda 17 kez göz doktoruma uğradığım oldu.Normalde insanlar 15 günde atlatırken ben 5,5 ay çektim.Bu allerjik bünyeyi kimse hesap etmiyor mu?

yada göz tansiyonu, glokom dan da kimse % yazmamış.Gerçekte de sadece tek böbreklisin= % 10 mu hipertansiyonun da var = % 20 mi denir bu durumda?

arkadaşım behçet hastalığı yani göz tansiyonu olan biri glokom falan diyor %90 raporlu.

% 90 'ın ne kadarını glokomdan almış, o önemli .
Yoksa öğrendiğim kadarıyla şu %20 + Göztansiyonu(glokom) ne kadar yüzdeyse?

yaz boyunca hastaneye gittim durdum,sağlık karnemi doldurdum.Şu an da 17 Kasımdan beri raporluyum ve de hala iyileşmedi bronşitim. :(

Üst Alt