Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek göz görme kısıtlılığı ve bel fıtığı için yüzde kaç oran alabilirim?

ibrahim27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Burdaki bir çok arkadaş özürlü mevzuatları hakkında bilgi sahibidir umarım banada yardımcı olursunuz.Benim sol gözümde küçükken geçirdiğim bir hastalıktan(havale)dolayı % 75 görme kaybı mevcut ayrıca 7 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum.Özel güvenlik kursu için sağlam raporu vermediler özürlü raporu için müraacat ettim gözümden olayı % 23 aldım.Şimdi başka bir devlet hastanesine başvuru yapacağım oran yine aynımı olur? veya bu şartlarda verilmesi gereken % oran kaçtır.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.Herkeze mutlu ve huzurlu yaşamlar.

Oran değişmeyecektir. Uğraştığınızla kalırsınız

ama bu adaletsizlikten başka bişiy değil.vucunda hiç birşey yokken Duyma sorunu olan biri %75 alıyoda ben %23 alıyorum?

Sağır olmak var birde az duymak var sağır olan biti aynı zamanda konuşma bozukluğundanda alabiliyor hatta denge sorunuda olabiliyor her rahatsızlığın farklı özellikleri vardır ha gel gelelim hastanede hstaneye bu oranlar değişiyor omu derseniz doğru ama duyma ile görmeyi az görmeyi körlüğü karıştırmayın yanılırsınız

benim bişiyi karıştığım yok kardeş bu allahın bi lütfu gözde kulakta vsvsvs benim kastetmek istediğim sacma sapan oranlarla beklediğini alamamak

Üst Alt