Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek göz ile 1 metreden parmak sayma durumunda rapor oranı ne olmalı?

matematikci21

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Kurul öncesi farklı bir hastanede göz doktorundan bilgi aldım. Tek gözde görme kayıplarına en fazla yüzde 5 ile yüzde 10 arasında bir oran verilir dedi. Tek gözde 1 metreden parmak saymaya bu oran verilir mi sizce?? Bilen var mı ? Gözlükle görme düzelmiyor. Ameliyat oldum para etmedi.

Eğer 1 metreden parmak sayma ise %32 oran alırsın. daha önce vep testi yaptırdın mı gözden ?

Gatada bütün testleri yapmıştım. Sağ göz 1 metreden parmak sayma askerliğe elverişli değildir kararı almıştım. Taş çarpmıştı gözüme ameliyat ile düzelmedi

Heyete başvurursanız %32 alırsınız heyet sizden tekrar vep testi ister görme kesinliğiniz dediğiniz gibi 1 mt parmak sayma diye çıkarsa raporda %32 alırsınız benim size tavsiyem hangi hastanede kurula başvuracaksanız vep testini daha önce yaptırmanız çünkü randevuyu çok geç veriyorlar ben ankara şehir hastanesinde nöroloji bölümünden yaptırmıştım vep testini rapor için başvurduğumda göz doktoruna raporu verdim direk %32 verdi inşallah hayırlı sonuç alırsınız bizide bilgilendirirseniz seviniriz gelişmeye göre

Gözden almış olduğum askerliğe elverişli değildir kararlı saģlık raporumda uzun uzun anlatılmış ama hepsi tıbbi terim olduğundan bir şey anlamadım. Buraya raporun fotosunu atabilseydim keşke

Arkadaşlık isteğini kabul ettim. Bir metreden göz oranına yüzde 5 verirler demesi çok şaşırttı beni. Göz uzmanı acaba doğru mu söyledi

Üst Alt