Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek göz kaybı için hangi oranda rapor verilir?

ramazan-68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
trafik kazası sonrası tek gözümü kaybettim.eviserasyon ameliyatı oldum .henüz kati rapor çıkmadı nisan 5 te çıkacak adli tıptan.2 sene öncede bel fıtığından iki kez üste üste ameliyat oldum .alacağım kurul raporu yüzde kaç olabilir bu durumlarda .

kardeş öncelikle geçmiş olsun yeni çıkan 2019 mevzuatına göre tek gözden görmüyorsa maksimum 30 alırsın fıtıklar ise 8/2 4+4 alırsın toplam maksimum 38 alırsın kardeş.40 latı olduğundan engel grubuna girmez

sol göz bölgesinde kazadan ötürü doku kaybıda mevcut ama estetikle bir şekilde yerine getirilmeye çalışınıldı.art bu durumda psıkolojik problemler ortaya çıktı .bununla beraber 40 özürlü oranı geçmek mümkün olmuyormu .

bende tek göz %32 diye biliyorum hatta gözyuvarlağım var ma hiç görmese bile oran %20 ye mi ne düşürüldü emin değilim yeni değişikliklerle.göz var ama görmüyor önemli değil orda olması yeterli deniliyor güleceğim gülemiyprum sinirden

%32 düşürdüler. Eskiden %40 alınıyordu. Engelli cetveli ile emekli aylık bağlama oranları maalesef AKP sayesinde düşürüldü. Herkese geçmiş olsun.

evet arkadaşlar 2019 yeni kılavuza göre 18/25 arası yani iyice düşürdüler daha önceden 35/40 veriliyordu gerçekten çok komik şeyler oluyor yazıklar olsun....
hanifeaydin kesinlikle, öyle ki 2019 öncesi emekli idim 41oran ile vergi indiriminden (2013den bu yana) yeni mevzuata göre tekar heyete gönderdiler oranım fıtık dahil 33 e düştü (göz yerine ama görmüyor)emekliliği durdurdular mahkemeye verdik, sonuna kadar gideceğiz.

Cimer dediğin yer bunu sizlere yapan yer. Kimi kime şikayet ediyorsun. Tek çözüm 2023 seçimlerinde CHP ile AKP'yi devirmek. Emekli maaşları ile engelli rapor oranlarını düşüren ve kontrol muayenesi ile verdiği üç kuruş emekli maaşıni kesip ödediği emekli maaşlarıni faizi ile geri alan akp ve cimer aynı tarafta...

tekgoz123
Oscar
hanifeaydin
son nefes biz süreklii rapor ile engelli emekli olup 2019 ve sonrası yeni rapor istenilerek düşen oranlarla maaşı durdurulanlar olarak büyük bir çalışma içindeyiz dava ettik tv ye çıkmayı planlıyoruz bu durumda olan varsa özelden bana ulaşsın.

Kuru

Dava açıp hakkını almak hak aramak en mantıklı olanı ama cimer dediğin yer akp nin eseri bir sonuç çıkmaz.

Cimer yerine twitter da toplu olarak yazmak daha iyi ses getirir. Cimer boş ama Twitter daha etkili oluyor çünkü herkes okuyor ve tepki gösteriyor. Ülke twitter ile yönetiliyor.

Üst Alt