Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek göz körlugunde de %40 ve üzeri oran verilmesine dair çalışmalar...?

Engin65

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Degerli uyeler size bir sorum olacakti benim sol gözum protez dolayisiyla hic gormuyo ve heyet bana %32 oran verdi bu oran %40 in altinda oldugu icin haklardan yararlanamiyorum bimer bu konu hakkinda sorunlarimin oldugunu konu alan bir yazi gonderdim bana cevap olarak da"
Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik Ek-2 Cetveli” içerisinde yer alan engel oranları, çalışmaları devam etmekte olan “Erişkinler İçin Engellilik Değerlendirmesi Hakkında Yönetmelik” yayınlanma aşamasında olup, anılan Yönetmeliğin yayınlanmasının ardından raporlar ve engel oranları bu kapsamda değerlendirilecektir." Seklindeki resmi yazi geldi. Buna biraz olsun da umutlandim cunki olusacak yeni tuzuk calismasi galiba ben ve benim gibilerini magduriyetten kurtaracak. Bunu yorumlayacak ya da bilgisi olan var mi tskler...

Üst Alt