Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek göz ve alerjik astımdan ne kadar oran alabilirim?

hkn33

Yasaklı Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlr ben yeni üyeyim bende bir sorum olacak benim 1996 ve 2001 yılı tarihli %40 engelli raporum tek gözden (sol), yıl 2013 alerjik astım rahatsızlığım var yaklaşık 1yıldır ilaç kullanıyorum sizce %' de kaç rapor alabilirim:confused: teşşekür ederim sevgiler saygılar. dostlar

halil kardeşim peki alerjik astıma %'de kaç veriyorlar yaklaşık 1 yıldır ilaç kullanıyorum

%32 bir gözden veriliyor onu biliyorum ama alerjik astım için balthazar formülünden bakman lazım kardeşim.

kadir kardeşim bakarsan çok sevinirim benim için çok ama çok önemli teşşekürler

dostlar, (alerjik astım) 1 yıldır ilaç kullanıyorum %'de kaç alabilirm yazarsanız sevinirim..

Astım için alınabilecek oranlar;

1-Doğuştan veya kazanılmış akciğer, plevra ve göğüs kafesi hastalıkları veya akciğeri tutan diğer bütün hastalıklarda, solunum ve dolaşım fonksiyonunda bozukluk yapmışsa; Solunum Fonksiyon Testlerine göre değerlendirme yapılır;

A- Az etkilenme varsa:% 20
B- Orta derecede etkilenme varsa:% 40
C- Ağır derecede etkilenme varsa veya kronik korpulmonale gelişmişse:% 80

Tek gözünüz tamamen görmüyorsa % 32 alırsınız, iki oran Balthazard Formülü ile toplanır...

kelebek hanım çok teşşekür ederim sevgiler:)

Üst Alt