İyi Akşamlar doğuştan sağ gözüm yok 18 yaşımda kendim protez göz yaptırdım ve annem küçükken rapor için uğraşmış fakat %32 vermişler anne baba vefat ettikten sonra itiraz edip tekrar başvuru yaptım. Ona da 32 verdiler benim anlamadığım nokta şu askerlik yapamıyorum ehliyet alamıyorum alsam da kısıtlı imkanlarla ve her arabayı kullanamama gibi zorunlulukları var üniversite okurken iş bulamadım gözümden dolayı hep problemlerle karşılaştım ve hala da karşılaşıyorum
benim hayatım boyunca da hep engel olacak çünkü web tasarım ve programlama okuyordum sırf bu yüzden okulumu bıraktım bunları da geçtim eğer biz engelli adayı değilsek neden bizi engelli muamelesi yapılıyor hem devlet hem halk. Diyeceğim şu ki kafanızı şişirdim benim bu konu da ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilecek birileri var mı?
benim hayatım boyunca da hep engel olacak çünkü web tasarım ve programlama okuyordum sırf bu yüzden okulumu bıraktım bunları da geçtim eğer biz engelli adayı değilsek neden bizi engelli muamelesi yapılıyor hem devlet hem halk. Diyeceğim şu ki kafanızı şişirdim benim bu konu da ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilecek birileri var mı?