Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek göz yok, engelli raporu da alamıyorum!?

alihantapan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi Akşamlar doğuştan sağ gözüm yok 18 yaşımda kendim protez göz yaptırdım ve annem küçükken rapor için uğraşmış fakat %32 vermişler anne baba vefat ettikten sonra itiraz edip tekrar başvuru yaptım. Ona da 32 verdiler benim anlamadığım nokta şu askerlik yapamıyorum ehliyet alamıyorum alsam da kısıtlı imkanlarla ve her arabayı kullanamama gibi zorunlulukları var üniversite okurken iş bulamadım gözümden dolayı hep problemlerle karşılaştım ve hala da karşılaşıyorum

benim hayatım boyunca da hep engel olacak çünkü web tasarım ve programlama okuyordum sırf bu yüzden okulumu bıraktım bunları da geçtim eğer biz engelli adayı değilsek neden bizi engelli muamelesi yapılıyor hem devlet hem halk. Diyeceğim şu ki kafanızı şişirdim benim bu konu da ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilecek birileri var mı?

@alihantapan öncelikle annene babana Allah rahmet eylsin
bende 32 aldım gözden tek göze verilen yüzde32 oran gerçekten cok acımasızca, önceden 42 verilirken 32ye düşürüldü senin yapmam gereken bu konu hakkında cimere bimere bunu yaz. engelliler cetvelinde en cok bir gözü görmeyenler magdur oluyor dış görünüş yüzünden kimsede işde vermiyor dediğim gibi sesimizi duyurmamız lazım cimere yaz mutlaka bu oranları 42ye cıkartmaları lazım yoksa işimiz zor...

ayrıca bir gözü görmeyenler de pisikiyatri rahatsızlıgı muhakkah oluyor genelde anksiyete bozulugu falan internetten bak araştır belirtileri varmı? varsa sana söyle diyem 25 puan pisikiyatriden alabilirsin

Son düzenleme:
Başka hastalık eklet

Geçmiş olsun

benim eşim tek gözden katarak ameliyat oldu yüzde 68 rapor aldı hepimize geçmiş olsun

RAMAZN

Eğer tek göz de sorun varsa ve başka bir rahatsızlık yoksa en fazla 32, bu dediğiniz imkansız.

vetbat tek goz 32 ve her iki gozde yil boyu suren kronik konjonktivit hastaligi var 40 olurmu

son nefes

Kronik ama görme keskinliğinize etkisi olacak derecede bir durum olmuşsa ki değerlendirilecektir. Ancak tedavisi semptomatik te olsa bulunmakta doktor taktiri diyelim.

öncelikle başın sağolsun ve geçmiş olsun kardeşim.maalesef bu gibi durumlar ülkemizde çok sayıda yaşanmakta.sağ taraf engellilerin sol taraf sağların ama bu iki yolda da yürümeye izin verilmiyor.yolun ortasından yürü git ne halin varsa gör diyorlar

birgöz temmel oran kac olur

ayrıca vc 04 artı 4,00,0,75 çarpı 105 1,0 nedemek teşekür

bıocene fen demek

Üst Alt