Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözden %32 oran aldım. Beyin damarlarımdaki sorun eklenince %40 alır mıyım?

tayfuntekin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkese meraba.
Adımmm Tayfun Denizli de yaşıyorum dış ticaret önlisans mezunuyum
gecen yıl ömss ye gıremedım denızlı de heyete gırdım yüzde 32 verdıler sol gozum de gorme kaybı var ve beyne gıden damarlarda sorun varmıs ama denızlı de damarlara bakmadılar sdce muayane edıp heyete gonderdıler bende gecen hafta ızmır de yesulyurt devlet hastanesı nde yanı 100. Yıl egıtım arastırma hastanesınde hyete gırdım heyt sırasında benden bı test ıstedıler reb mı veb mı rep mı ne herneyse onuda yaptırdım testın amacı beyne gıden goz damarlarının hasar gorup gormedıgını anlamak..
Hasar varmıs heyet sonucu 30 ekımde acıklaancak sızce % 40 alabılırmıyım ?
Eger alırsam 2013 te ömss olacak mı?
Bazı sıtelerde % 40 ınız varsa kpss tercıhı yapmayın dıyor..
Ben 2012 kpss ye gırdım on lısans tahmınen 70 puan gelıcektercıh yapayımmı ?
Son oalrakda:
% 40 ıle bankalar banko asıstanı vb ıscıler alıyormus duyfuguma gore nasıl bır yol ızlemelıyımm..
Omss olurda 2013 de bazı memurluklar santral sertıfıaksı ne bılem bazı sertıfıkalar ıstıyor? Onları ozmna kdr alabılırmıyım ne gıbı avantajları var ve nasıl alabılırım sımdıden herkse tesekkurler ysım daha 22 ama yoksul bır aılem var onun ıcın cırpınıyorum herkese kolay gelsın hayırlı gunler..cutt...

tayfun bu kadar çok soruyu nasıl bir araya getirebildin rapor yüzdesi hakkında sana birşey diyemeyeceğim bende görme engelliyim her hastanenin verdiği oran farklı oluyor gören gözündeki görme kaybın nedir ve kalıtsal bir hastalık mı gözündeki hastalık

ÖMSS 2014 olacak 2 senede bir yapılacak bu sınav KPSS ye bende girdim lise düzeyinde ben ÖMSS ye de girdim ama KPSS den de tercih yapacağım hiç bir mahsuru olmaz sen tercihlerini yap ihmal etme bankalara gelince bankalara girmek artık çok zor çaycıyı bile sınavla alıyorlar ama yinede araştırbilirsin bizim bilmediğimiz bir bilgiye ulaşırsan buradan bizimle paylaşırsın sen hangi sertifikayı almak isiyorsan işkurun yada halk eğitim merkezlerinin kursları oluyor oralara katılarak istediğin sertifikayı alabilirsin benim bilgisayar sertifikam var pekte bir işe yaradığı yok ama boş zamanın varsa istediğin bir kursa gidip sertifika al zararı olmaz

oncelıkle tolga bey ılgınızıcın cok sagolun..
sag goz -1,75 o yuzden %32 verdıler.. gozun beyne gıden damarlarında sorun saptandı ıkısındede hatta soldakını olcemedıler cunku ekranda bı yer gosterdıler 4-5 dakıak bakmamı ıstedıler gomedıgım ıcın bakamadım ordakı bayan dmarlarda sorun var dedı .. oradan olursa %40 oalcagını dusunuyorum kalıtsal oldugunu sanmıyorum 1.5 yasıdna tramvaya baglı goz tansıyonu katarak ve kayma meydana gelmıstıı sag alnımı vurmama ragmen sol gozumde sorun cıkmıs ama hayırlısı .. bende on lısans gırdım kpss ye ozmn ılk tercıhı oradan yapayım 30 ekımde sonucu alınca ıskurda bı sef sen al ben bankalara senı gonderırım aldırırım demıstıı cunku %40 ıstıyorlarmıs.. ozmna kdr bankadada calıssam olur hayırlısı ıle maddı durumum ıyı degıl yoksa bu ıslerle ugrasmıcam ama mecburum ıns hyrlısı olur.. sonucları sızınle paylasıcam tesekkurler.

tayfun ümidini kırmak istemem ama bankalara hizmetlide olsa girebilmek inan ki çok ama çok zor inşallah puanın yüksesk gelirde KPSS den direk atanırsın benim bu sınavdan pek ümidim yok soruları bilemediğim için tüm salladım sıfır çekme ihtimalim çok yüksek

Tayfun ben devletten ümüdümü kestim.
Özel sektörde çalışmaya karar verdim.
Ama gece körlüğü olduğu için çalışma saatleri uymuyor.
Yani 12 saat çalışacaksın diyor herkes anlayacağın pek ümidim kalmadı.
Sağlam insanlar işsiz geziyor Bizleri kim çalıştırmak ister ki?

anlıyorum tolga bey benım ıslerım var ıhracatcı olsun muhasebecı olsun ama ben bu ısten %40 alırsam banka yada memurlukta calısmak ıstıyorum olursa eger onlısans dan 60 sorudan 50 nete kdar cıkıyorum kpss den de 70 gelmesı cok zor ama 65 67 fılan gelıcek bakalım hayırlısı olmazsa kendı ısımı yaparım ozel sektorde ılkokul mezunu bırının emrınde calısmak benı cok uzer .. aldıgım netıcelerı sızınle paylasıcam ıns sızede yardımı dokunur allah a emanet olun

Üst Alt