Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözü gören "Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni" olabilir mi?

*asi*

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkese selamlar eğer bu konu daha önce acıldıysa özür dilerim..eğer sorumun cevabını bilen varsa yardımcı olabilir mi

önlisans mezunuyum. sağ gözüm hiç görmüyor. sol gözüm tam görüyo...
adana içişleri bakanlığına vhki (VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ) olarak yerleştim. raporda aldım. il nüfus müdürlüğüne gittim. bir kurul toplanacak onlar vhki olup olmamana karar verecek diyor. bu saçmalık değil mi?
o kurul olamaz derse ben vhki olamayacak mıyım yani?
benim hakkım değil mi bu?

özür durumum %23 olarak görünüyo...
lütfen yardımcı olun vhki olamaz derlerse hakkımı nasıl aramalıyım?

İşini yapabildiğin sürece engel olunabileceğini sanmıyorum. Velev ki başvurunu reddetsinler, derhal hukuki süreci başlatıp itiraz hakkını kullanırsın. Ve o işi yapabileceğini belgeleyen sağlık raporu alır, göreve başlatılmanı istersin.

Usulune uygun başvuruda bulunmuş ve ilan ettikleri şartları taşıyorsanız bir sorun yaşamazsınız.

Bende VHKİ kadrosundayım.Sen o kadoyu aldiğina göre mutlaka bilgisayar sertifikan vardır.Bilgisayar kullanmak içinde tek göz yeterli bence.Kanunu tam bilmiyorum ama bir sorun çıkmaz.Hayırlı olsun

Üst Alt