Arkadaşlar merhaba,çok yakın bir tanıdığım adına sizlere bişey danışmak istiyorum.
Kendisi internet bağlantısı olmadığından benden rica etti,yol yordam öğrenip onu bilgilendirmek istiyorum.
33 yaşında bayan arkadaşım küçükken bir kaza sonucu tek gözünü cam kesmiş ve sonrasında yıllarca şaşı olarak yaşamış...ve katarakt olmuş o kesilen göz..
lise zamanlarında ameliyat olmuş fakat o gözü hiç bir şekilde görmüyor...
diğer gözü ise uzağı görmüyor ama gözlük v.s. de kullanmıyor.
şimdi danışacağım şey şu,engelli raporu almak için ne yapması gerek ve yüzde olarak 40 ı alabilirmi.
memur olmak için senelerdir çırpınıyor,bende bir engelli ablası olduğumdan sohbet sırasında sınavlardan bahsetmiştim.
devlet hastanesine gitse yönlendirirlermi rapor için.
yoksa büyük şehirleremi gitmesi gerek.
şimdiden yanıtlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Kendisi internet bağlantısı olmadığından benden rica etti,yol yordam öğrenip onu bilgilendirmek istiyorum.
33 yaşında bayan arkadaşım küçükken bir kaza sonucu tek gözünü cam kesmiş ve sonrasında yıllarca şaşı olarak yaşamış...ve katarakt olmuş o kesilen göz..
lise zamanlarında ameliyat olmuş fakat o gözü hiç bir şekilde görmüyor...
diğer gözü ise uzağı görmüyor ama gözlük v.s. de kullanmıyor.
şimdi danışacağım şey şu,engelli raporu almak için ne yapması gerek ve yüzde olarak 40 ı alabilirmi.
memur olmak için senelerdir çırpınıyor,bende bir engelli ablası olduğumdan sohbet sırasında sınavlardan bahsetmiştim.
devlet hastanesine gitse yönlendirirlermi rapor için.
yoksa büyük şehirleremi gitmesi gerek.
şimdiden yanıtlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.