merhaba 24 yaşındayım . sağ gözümü bir kaza sonucu kaybettim . yaklaşık 12 yıl oldu . bir defa devlet hastanesinden kurula girdim vE BANA verildi . ve sen engelli deilsin dediler fakat ben cocuklugum dan beri acılar cektım durdum. toplum içinde kendımı ezik hisseettim toplum bana acıdı. bagzılar görüntümden dolayı alay etti dalga geçti .cocuklar güldü ben ise hep ağladım . yıllarca iş bulamadım . sayamacagım bir sürü acılar çektim .askere dahi alınmadım bana sen elverişli deilsin hem kendıne hep asker arkadaşlarına risk taşıyorsun dediler almadılarr . şükürler olsun ki daha kotu durumda değilim benden kötüleride war fakat ben bu kadar kötü seyler yasadıktan sonra benı engellı sınıfına sokmamaları saglamsın demelerı zoruma gıdıyor . madem engelli deilim beni niye askere almadılar niye bu kadar acıyı yaşadım . öğrenmek ıstedıgım son donemde oranlarda değişme oldumu değişme olmadıysa bir şekilde oranımı yükseltme yolu warmı nasıl yukseltebılrıım merak ediyorum .b ilgilerinizi benden saklamazsanız sevinirim . teşekkürler