Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözü tamamen görmeyen biri ne kadar rapor alabilir?

ŞAHİNBEY

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba bir dostumuzun sorusu var ,bende buraya aktardım:
iyi günler sol gözü 100% görmeyen biriyim Özürlü raporu alsam % kaç olur 7800 günüm var yaşım 44 emekli olabilir miyim Tek gözün %de % görmeme oranı nedir? şimdiden cevaplayanlara teşekkürler

en kötü ihtimal yüzde 25 verirler en iyi ihtimal yüzde 30 ila 35 arası. hastanesine göre değişir ama yüzde 40 üzerini bekleme derim.

arkadaşım bende monokülerim tek göz oranı yasada %32 dir ama hastane hangi akla hizmetse yinede %25 veriyor ancak yine benim gibi diğer gözdede problem varsa %40 ı geçer oran ama başka bir rahatsızlık yoksa %32 maximum alabileceği orandır.

şimdi çok zor rapor almak adam diyor teka yağın yoksa yüzde 30 tek gözün görmüyorsada 30 geçmiyor ben yüzde 50 vergimde 42 zor aldım sağ gözüm görmez hiç sinir merenjit var şasn her şey

ben raporumu yenilemek için gittim 25 verdiler itiraz ettim diğer hastane öbür gözdede problem olduğu için 50 verdim sonra hakem hastane şükür 50 yi alabildik

neden tek kulaga %12 verılıyor tek goze %30 nıye boyle bu arada ınsallah %40 alırsın allah yardımcın olsunn

Üst Alt