Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek gözüm görmüyor. Erken emekli veya malulen emekli olabilecek oranda rapor..?
Kardeş moralini bozmak gibi olmasında görme engelliyi engelliden saymıyorlar şimdiki kanunda iki gözün görmezse rapor alabilirsin ama öbür türlü isterse gözün %1 görsün seni uğraştırırlar gözün görmüyor ama ellerin tutyor diyor ayakların yürüyor diyor sen sağlamsın diyor iki gözü hiç görmeyenlere bakım parası bile vermiyorlar sana diyeceğim senin tek gözün görüyormuş bu rapor işiyle filan uğraşma allaha şükret bir işin varsa o işini devam ettir derim sana uğraşırsan zaman kaybı olur
Maalesef Kemal bey, bu oranda raporla bir hak verilmiyor.
Sakatlık oranı cetveli'Ne göre oran verilmesi gereken başka durumlar varsa, onlar belirlenmeli ve toplamda (balthazard formülü ile toplandığında) % 40 ve üzeri orana sahip olunmalı.
slm arkadaşlar ben 1996 da yukarıbakarken gözüme ceviz düştü ve görme kaybı oluştu 2002 de askere gittim ve yaklaşık 80 gün askerlik yaptım bana izmir askei hastanesinden askerliğe elverişli değildirdiye rapor verdiler ben bu raporla emekli olma hakkım varmıdır. yeni kanuna yansırmı tskler
Askerliğe elverişli değildir raporu emekli olmanızı sağlamaz, tek göz görmemesi durumunda da % 32 verirler. Bu oranda sizi emekli etmez. % 40 ve üzeri olması gerekir. Başka rahatsızlığınız yoksa sadece görme kaybıyla erken emekli olamazsınız.
arkadaslar bayadır forma gırmıyordum sızı bılgılendırım %69 rapor aldım 16 yıl sıgorta suremın dolmasına sadece 69 gun var sonra emeklıyız kısmetse
oturan boga selam malulen emeklılık maası ne kadar benım %69 69 gun sonra 16 yılık sıgorta surem doluyor ssk sordum 31 mayısta kagıtlaını getır dedı maasımız ne olur bır bılgınız varmı selam