Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözüm görmüyor. Üniversite kredisi alıyor olmam 2022 almama engel mi?

Teknojit

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İyi günler herkese geçmiş olsun
1-Benim sağ göz yüzde 0 oranında görüyor kaza sonucu ve bildiğim kadarıyla %32 oran veiryorlar %40 a tamamlamamla birlikte özürlü haklarından yararlanıyorum heralde bana olan psikolojik etkisini ya da bi sene önce geçirdi disk bozukluğu tedavisi katıp %40 alabilir miyim
2- Veteriner Fakültesi'nde okuyorum ve kredi alıyorum bu maaş almama engel mi ? 300 tl alıyorum
3- İlerde memuriyet veya akademisyenliğime bi zararı olur mu
4- bana avantaj ya da dezavantajları nedir 2022 maaşının

Cevaplarsanız sevinirim iyi günler

disk bozukluğunu bilmiyorum ama psikiyatriden alabilirsin bence ve 40 ı geçer ancak belli kriterlere uyuyorsanız 2022 den faydalanırsınız forumda bu kriterleri bulabilirsiniz bie bakın ona göre karar verin ama psikiyatriden oran almak biraz meşakkatlidir uzun sürer yani

eğer devletten yardım niteliğinde bir para alıyorsanız 2022 alamassınız bunuda belirteyim

eğer ileride memur olursanız engelli olarak girersiniz bence bu avantaj getirir size dezavantaj değil ama özel sektörde iş bakarsanız psikiyatriden rapor almanız biraz sıkıntı yaratabilir

Cevabınız için teşekkürler devletten aldığım kredi geri ödeyeceğim okul bitince sıkıntı olur mu ?
bi de bu raporları hangi hastaneler veriyor

devletten ya da başka bir kurum veya vakıftan eğitim/öğrenim amaçlı alınan kredi ya da burs 2022 almana engel değildir. çünkü onlar gerçek gelirden sayılmamaktadır. sen yine de ikamet ettiğin şehrin sosyal yardımlaşma vakfına gidip öğren bu konuda yardımcı olacaklardır.

Üst Alt