Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözüm protez. % 32 oran verildi. Nasıl yükseltebilirim?

flzflz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben 2 ay önce yüzde 32 lik bir rapor aldım ve üniversite mezunuyum ekpss ye girmeyi çok istiyorum tek gözüm protez
bir şekilde derece mi yükseltebilir miyim?

Gözünüz tümörden alınmışsa % 42 verilir, bunun dışında protez dahi olsa % 32 den fazla alamazsınız, tek yolu % 12'lik oran alabilecek bir rahatsızlığınızın olmasıdır. Yoksa yükseltemezsiniz...

gözüm alınmadı duruyor hala.piskolojik olarak organ kaybını sebep gösterebilir miyim

Tabiiki deneyebilirsiniz şansınızı, daha önce tamamlatan arkadaşlarımız var dediğiniz gibi. Ama raporun süreli olma ihtimali var psikolojik rahatsızlıklardan oran alınınca, şansınıza...
Engelli sınavları ile ilgili forumumuzdaki açılmış olan başlıklardan bildiğim kadarıyla süreli raporla kazandığınızda yeni rapor isteyen kurumlarda oluyormuş, istemeyenlerde...
Yine süreli raporlarla diğer haklarınızdan yararlandığınızda, süre bitimine yakın yeni raporunuzu kuruma vermeniz gerekir...

çok teşekkür ederim :) umarım işime yarar

Üst Alt