Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözüm protez ve anksiyete bozukluğu var. Rapor alabilir miyim?

Hlk1903

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba
Sağ gözüm maalesef protez ve 2016 dan beri anksiyete bozukluğu tedavisi görüyorum.paxere 10 mg olarak başladım, şuan raporlu olarak 40mg kullanıyorum hastalık beni sosyal hayattan koparmaya başladı zaten bahsettiğim gibi gözümden dolayı -1 olarak hayata devam ediyorum.%40 Rapor alabilirmiyim konu hakkında yardımcı olursanız beni memnun edersiniz.

Sizinle benzer durumdayız. Psikiyatri rahatsızlıklarından oran almak çok zor. Alınsa da süreli oluyor. Ancak yinede şansınızı deneyin. Çünkü epeydir ilaç kullanıyorsunuz anlaşılan. Eğer kronik bir hâl almışsa verebilirler. Ama malesef durum doktorların iki dudakları arasında.

turkuazist

Cevabınız için teşekkürler.Hiç bulaşmayayım, olmaz birde bu yüzden darbe almayayım.

Hlk1903...vazgeçmeyin ya ilk etap da süreli olur,ki zaten düzelmeyen durum olursa(ha yanlış anlamayın inş düzelirsiniz de)2.sefer den sonra muhakkak süresiz e dönüşebilir..site de örnekleri çok...geçmiş olsun..

deathless

İyi dilek temenniniz için teşekkür ederim.Rapor almak için yapılması gerekenleri araştırıp şansımı deneyeceğim.

Hik1903 selamlar, ben protez göz ve %30gorme ilen başvurdum, süresiz olsun die, sonucu bekliyorum psikolojiyi katmadim, ilaca yenibasladim ve sonuç olumlu yada olumsuz psikiyatryei devam edeceğim, psikiyatri polinigi ilaç dökümü istiyor, sizin varmış, oranı bence geçersiniz, boslamayin organ eksikliğinde insan zaten psikolojik baskı altında, bakışlar, anlamsız sorular, hayat zor, bize dahada zor, selamlar olsun.

Eyyubi

İnşaallah dostum, dediğin gibi almaya çalışacağım sende umarım raporu alabilirsin.

Üst Alt