Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözümde protez kullanıyorum. %32 oranım var. Diğer gözümden de rahatsızım..?

titanik3547

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arkdşlr bana yrdmcı olursanız sevinirim sene 2007 iş kazası geçirdim sol gözümü kaybettim ve prtez takıldı ankra yüzde 32 bir ornla bana sürekli iş görememzlik ödeneği bağldı geçenlerde diğer gözmdede görme kaybı olduğunu anldım yine heyete girmk için devlt hstnsi gittim durumu anlattım göz doktoruna ve doktora bu alacağım rporla engelli kontejanından yararlanabilirmiyim die evet oğlum yararlanırsn dedi merak ettiğim d.r oranı yüzde 40 olarak yazmışmımıdır çünkü engelli kontjanından yararlanmk için en az yüzde 40 oran olmsı gerkiyormuş eğer yüzde 40 gibi bir oran gerçkelişrse bu ankarnın verdiği yüzde 32 lik oranda yüzde 40 olarak değişçekmi değişçkse aldığım sürekli iş görememzlik ödeneği artarmı ? cvplrınız için şimdiden tşk ediyorm

ödenegini bilmiyorumda %40 ile işine yarayan şeyler olur ankarada onaylar ise.

titanik3547;
Ne oldu sizin rapor işiniz? Yüzde kaç oranında rapor verildi?

selam

merhabalar rapor durumunuz hakkında son gelişme nedir acaba bir gözde tam görmeme diğerinde - 150 -050 ile tam görme var bendede sizin diğer göz ölçünüz kaç

Diğer gözünüzle ilgili bilgi verir misiniz? Sorun neydi tam olarak..?

gözklükle net görebildğiğim için sağ göz sağlam deninmiş gözlüksüz uzağı göremiyordum ...

raporunu devlet hastanesinden / 40 aldınsa gecerlidir kardeşim özürlü haklarına sahip oluyorsun.artık vergi indirimde almak kalktı her 0/0 40 alan vergi indirimine tabi yani gecerli raporun.

sanırım 2 almış arkadaş benmi yanlış anladım yada kaçırdığım bir şeymi var?

tek göz gormıyorsa...diğer goz gozluk numarası kac olursa olsun...oran alamıyor.gözlıkle gorebılırsın deyıp oran kesınlıkle verılmıyor...yetmedi....dıyelım gouznu aldııdın protez takdın..gene kar etmıyor....oran degısmıyor....proteze oran yok....sadce ur sebebiyle aldırırsan oran oluyor....

Üst Alt