Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözümden sakatlığım var. Emekli olabilecek oranda rapor alabilir miyim?

ismail27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben gaziantepden ismail şu ana kadar ssk lı olarak normal çalışıyordum fakat gozumde küçükken (çoçukken) çiviyle oynarken sakatlamışım bır kaç kez ve en son 1999 yılında askerdeyken amelıyat oldum şuandada gorme bozukluğum var. 3455 gün ssk prımım var ssk işe girişim 3/10/2000 tarıhlidir yaşım 35 buna göre ben hem emekli olmak için hem sakatlık vergi ve engelli haklarına sahip olmak için ve şuanda çalıştığım işyerınden tazmınatlı ayrılmak için ne yapmam gerekıyor lütfen bana cevap yazıp benı aydınlatırsanız sevınırım cevabı hotmail adresıme atarsanız çok mınnettar olurum. SAYGILARIMLA İsmail

Tek gözün tamamen kaybına % 32 oranında rapor veriliyor. Erken emeklilik hakkından yararlanabilmeniz için % 40 ya da üstü bir rapor almalısınız.. Yine de şansınızı deneyin isterseniz..

teşekkurler fakat %40 ve daha ustu alırım ozaman ne yapacam?

Çalıştıgınız iş yerinden vergi indirim belgesi almak için dilekçe yazılıp vergi dairesine başvuracaksınız onlarda sizi saglık raporu için hastaneye sevk edecekler.

Sadece tek gözün görmüyor olmasına % 40 ve üzeri rapor verilmez. Boşuna uğraşmayın

Üst Alt