Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözümü kaza sonucu kaybettim. 2022 maaşı alabilir miyim?

Teknojit

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar . Yaşım 17 sağ gözümü bi kaza sonucu 10 sene önce kaybettim maaş alabilir miyim ?

Mrhba Bulunduğunuz bölgedeki defterdarlığa müracat edin üzerinize kayıtlı yaklaşık100 tl nin üstünde bir gelir yoksa aile gelirlerinizden size düşen pay asgari ücretin 3/1 den az ise ve isteyecekleri sağlık raporunuz %40 ın üzerinde ise 2022 maaşı bağlanır.

merhaba septik bende 2022 maaşında yararlanıyorum hatta babam sgk emeklisi ama muhtaçlık gelir düzeyini 2022 maaşında aranmıyor diye biliyorum he ama muhtaç aylığında bu gelir düzeyinin 100 tl aşşağısında olması gerekiyor ama burdaki adminler size daha aydınlatıcı bilgi verir admin cevap yazmasını bekle derim.

%40 altında kalacagı ıcın 2022 den butun sosyal haklardan yararlanamazsınız yararlanabılmek ıcın %40 ve uzerı olması lazım tek gozun gormemesı %25 ıle 32 arasında degısıyor baska kronık hastalıgınız var ıse %40 tamamlandıgında yararlanırsınız

başka bi hastalığım yok ama kaymakamlıktan bi tanıdık var verirler demişti 18 yaşımı bekliyorum

2022 maaşı nasıl bir olay ilk defa duydum vallahi

Teknojit kardeş geçmiş olsun, yerdeki devlet hastanesine git ben heyetten sağlık raporu almak istediğini belirt raporun % 40 ve üzeri olursa (ki doktor direk verebilir, vermezse rica hatır. gönülle sonuçta verir, benimde sol gözüm % 10 görüyor estetik görünümdede biraz bozukluk var benim rapor oranım % 42) sonrada ömss sınavına girersin en azından devlet dairesinde memur olursun inşallah.

riera bu rapor ıslerı hatır gonulle olmuyor kardes senın hastalıgın farklı onunkı farklı arkadasımız zaten saglık raporu alıcak 2022 maası demek 2022 sayılı kanun yasasının yaslılılara gucsuzlere verılen yaslılık ve sakatlık maası google amacadan 2022 sayılı kanun nedır dıye soruver net cvbı oradan da bulursunuz

Vermezler malesef benimde sağ gözümde baya bi görme kaybı var %32 verdiler .

Valla inanın veya inanmayın ben aldım birçok kişide hatır gönülle veya doktorun vicdan yapması ile alıyor tabi bu durum adilmi oda işin ayrı bir boyutu.

arkadaşlar resmen bu rapor işi soytarılık hale getirdi saolsun doktorlarımız mesela ben rapor aldım rapor % 92 daha sonra yaklaşık bir 6 7 ay sonra tekrardan bir rapor çıkartmam gerekti bu sefer aynı hastahaneden hatta raporu aldım ve muayne olduğum doktorlar hemen hemen hapsi yine aynı doktorlar busefer bana verilen rapor %80 anlayacağınız resmen sayısal loto misali haline geldi rapor alma bence hastahaneye müracaat edin ve şansınızı deneyin bir bakarsınız taş kuşa değilde kuş gelir taşa çarpar allah yardımcınız olsun

Yaşım 17 seneye başvurayım. Alırsın demişlerdi ama . Ömss sınavına gelince girmeyi düşünmüyorum . Şöyle diyeyim üniversite okumayı ve veteriner hekim olmayı düşünüyorum . ÖMSS soruları çok kolaymış ama dediğim gibi hayallerimin peşindeyim :)

Üst Alt