Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek hekim durum bildirir sağlık raporları aynı gün içinde alınabilir mi?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
e-İmzalı Durum Bildirir Tek Hekim Sağlık Raporları aynı gün içinde alınabilirmi?

Yakın zamanda alan varmı bu rapordan?

İçinde hasta hakkında ne tür bilgiler
bulunmaktadır. (sadece PSİKİYATRİ)

BU RAPORLAR Ne işe yarar?

Evet alınabilir.

Hasta hakkında kişisel bilgiler. Tanılar, bulgular, değerlendirme.
Durumunuzu bildireceğiniz kurumlar için geçerli.

Çok TEŞEKKÜR EDERİM arkadaşım.

Süresi varmıdır bu raporların kullanılması ile ilgili?

ayDÜNYAvazo merak ettiğin her soruyu yakınındaki bir hastanenin sağlık kurulu birimini arayarak öğrenebilirsin..

Önemli bir konu.
Acil bilgi istiyorum.

Ya arkadaş yazmayın yazmayın diyordum dayanamadım senin işin gücün yok mu hem çoğu kişinin bilmediği soru soruyon hemde emir eder gibi acil bilgi istiyorum diyorsun. Burda kimsenin bilmediği belli madem bu kadar önemli neden gidip hastaneye sormuyorsun. Milleti sürekli absürt sorularla bunaltıp duruyorsun. Beni yanlış anlama ama kimsenin bilmediği soruları nerden buluyorsun

Yukarıda 2 kişi cevap vermiş neden tekrar soruyorsun

i_brahi_m
Bilmiyorsun madem neden cevap yazıyorsun.
Benim konularıma birdaha sen cevap yazma.

@ayDÜNYAvazo neden forum babanın malı mı bak bakalım kim cevap veriyor açtığın bütün konular hep aynı sorular. Giriyoruz foruma senin msjlarımdan başka msj yok. Bilgi almaya giriyoruz hep aynı sorular

Bi zaman tutturdun yok emekli işlemleri ile ilgili sorular sordun yol gösterdik hatta ben bile sana cevap verdim ama nafile boşunaymış. Sana bişey demiyorum....

Senin yaptığın bilgi almak değil milleti daraltmak ben bunun için sana tepki gösteriyorum yoksa bana ne. Ne sorarsan sor

GÜNCEL SORU:
Hangi hastanelerden alınabilir?
Sağlık ocağından alınabilirmi?

ÖRNEKLE:

BULGU(LAR)* : E. Ç.... : Hastadan alınan anamnez, incelenen tıbbi kayıtlara göre lise yıllarında içe kapanma, insanlardan çekinme, iletişimde azalma, duygularda azalma, keyifsizlik, isteksizlik, çökkünlük, insanların kendisine zarar vereceğinden endişelenme şeklinde şikayetlerinin başladığı, 2008 yılında askerlik sonrası ilk psikiyatri başvurusunun ve yatışının olduğu, 2008 yılından beri 'Atipik psikoz' ve 'Yaygın gelişimsel bozukluk' tanılarıyla takip edildiği, mükerrer hastane yatışlarının olduğu, düzenlenen son tedavisinin 'Atipik psikoz' tanısıyla olanzapin 30 mg/gün, aripiprazol 30 mg/gün, paroksetin 40 mg/gün, sülprid 200 mg/gün, biperiden 2 mg/gün, propranolol 40 mg/gün şeklinde olduğu görülmüş olup bugün yapılan ruhsal durum incelemesinde hastanın bilincini açık, oryante ve koopere olduğu, sosyoekonomik düzeyiyle uyumlu göründüğü, yaşında gösterdiği, affektinin yüzeyel olduğu, duygudurum ve duygudurumun uyumlu olduğu, göz teması kurarak spontan konuştuğu, çağrışımlarının düzenli olduğu, düşünce içeriğinde referansiyel fikirlerinin bulunduğu, algı patolojisinin olmadığı, aktif suisidal veya homisidal düşüncesinin bulunmadığı, ekstrapiramidal sistem yan etkisinin olmadığı görülmüştür.

Moderatör tarafında düzenlendi:
3 ay süresi olan Tek hekim durum bildirir raporunda bizim isteğimizle doktor sonradan değişiklik yapabilirmi?

BU 3 AY İÇİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILABİLİRMİ?

@(Gölge),
Onu bilmiyorum bu tek hekim durum bildirir raporu. (Hasta hakkında tanılar, hastanın muayenesi gibi bilgiler bulunuyor)

DOĞRUSU BU RAPOR NE İŞE YARIYOR BİLMİYORUM HANİ?

Durum bildirir raporu; bilgilendirme amacı ile düzenlenmektedir. Engelli raporlarına kıyasla daha kolay çıkarılabilmekte ve daha işlevsel olarak kullanılabilmektedir. Sadece engel durumunuzu değil, tüm sağlık detaylarınız bu rapora dahil edilebilir ve talep edilen kurum ile paylaşılabilir vs. Rapora istinaden belirtilen tanı ve tedavi süresi istirahat iş görmemezlik gibi tavsiyelerde hekim tarafından uygun görülürse belirtilir.

Üst Alt