valla oticon saglam maglamdaa digerleri diil;mi genelde butuniyi markalar saglamdir
mesela benim resound canta 780d oyle saglam amaaa
ilk aldigim gumasti hicbir hizmet ayarlama yapamadi maalesef 1 yil gibi sonrada GAES sirketine satildi sessiz sedasiz burda sitede bilenlerden ogrendim gaese satildigini gittim gaese benim cihazi ayarlanmasi lazim diye odyometrist dedikleri bana senin isitme kaybina yetersiz baska spark vereyim diye kakalamaya ugrassada begenmedim sparki
aradan baya bi zaman gecince randevu alip tekrardan gittim sozde ilk gittigimde odyometrist yok dediler randevu verdigi zaman gelirmis
hadi gittik randevu cverdigi zaman
odyometrist dedikleri bi avur bi zavur biiki ayarlamaya ugrasti ara bi bana kizmak anlamiyorsun manasina soylenmekte ihmal etmedi
hicbirsey yapamadi daha kotu oldu ayarladigi begenmedim bari eski ayarina getir dedim nese oyle olduda
bana ne dese sen daha ne istiyosun iste ayarin iyi
oysa ben sesler zayif geliyor biraz daha yukselt demistim
bu canta 780 d yi biz bilemiyoruz filanca yerde arkadasla konusayim sen telefon nonu birakda haber verir tekrar ayarlarim diyo
aylardir beklememe ragmen ses soluk yok
cihazim bozuk olmamasina ragmen bu ayarlamayi beceremeyen gaesten bidaha cihaz almiycam
iste oticon burda iyi
firma degismiyor hep ayni firmalar
sattiklari cihazlara sahip olur hangi bayisine gidersek gidelim ayar islerinde yaya kalmayiz diye koklu oticondan alicam artik durmadan bayileri firmalari degisen markalardan illlallah