Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek kulak işitme kaybı ve panik atak için hangi oranda rapor verilir?

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadalsar tek kulak ısıtme kaybı ve panık atak depresyon hastalıgına yuzde kac engellı raporu verırler sızce :confused:

Tek kulak % 12,
panik atak:
D- Nevrotik, stresleilgili ve somatoform bozukluklar; (yaygın anksiyete bozukluğu, panik bozukluğu,fobi, konversiyon bozukluğu, somatizasyon bozukluğu, hipokondriyazis, Ağırstres tepkisi ve uyum bozukluğu, Dissosiyatif bozukluk )
1-Tedavi ileişlevselliği tam düzelen:% 0
2-Tedavi ileişlevselliği kısmen düzelen:% 25
3-Tedavi ileişlevselliği düzelmeyen:% 50

saolun pekı yukarda bahsettıgınız %50 oranmı yoksa verılme ıhtımalımı %50 engellı oranımı oluyor

Rahatsızlığınızın seviyesine göre verilecek oranlar, kısmen düzelir deniyorsa % 25 verilir. düzelmiyorsa % 50.

benım kısmen duzelmıyor hatta gene basladı sımdı kulakla bırlıkte toplam bana %37 mı vercekler

engelli raporu

merhabalar arkadasalr daha oncede bır cok konu acmıstım fakat net bır cevap alamadım benım sorunum şu tek kulagım sagır duymuyor dıger kulagım 35 db de duymuyor yanı dıgerınde hafıf bır ısıtme kaybı var ayrıca ankesıtye bozuklugum var panık atak engellı raporu ıcın basvurcam acaba yuzde kac alabılırım tesekurler :confused:

hastanede belli olur işitme testini buraya ekle ordan sana yüzde söyleyelim veya her iki kulaktaki 500-1000-2000-4000 deki db kayıplarını yaz

muhendız kardes degerler bu sol kulak hava 110 kemik 55 sag kulak hava30 kemik 25 baska bırsey yazılmamıs bu rapor pek acıklamalı yazılmamıs

İşitmeden %40 rapor almak çok zor tek kulak sağır olması %12 veriliyor 35 desibel çok önemli bir kayıp değil bence en fazla %20 verirler ankesitiyer bozuklukları oranları verilse bile 1 yıllık raporu olur sürekli olmaz. ama en iyisi sen frekansları yaz bir kesiştirme tablosundan oranı buluruz..

pekı 1 yıllık rapor verıldıgı zaman engellı sınavlarına gıremezmıyım dımı arkadaslar raporumu buraya yuklemeye calıscam

Üst Alt