Mrb degerli forum yoneticileri ve uyeleri.Benim sizden bilgi almak istedigim konu sudur;Sag kulagim isitmiyor sol kulagim normal.Yapilan odyometri sonucu su sekilde:SAG: maskeli hava:120 dbSAG: maskeli kemik:70 dbSOL: maskeli hava :13 dbSOL: maskeli kemik: 3 dbTani : Sol normal isitme, sag cok ileri derecede SNİKBu degerlere gore askerlikten muaf olmam soz konusu mu?
Benzer durumda olupta muaf olan yada bu konuda bilgi sahibi olan degerli arkadaslar yada yoneticilerimiz varsa tecrubelerini paylasirsacok sevinirim.
Askerlik subesinden tecilimi bozdurup durumumu belirtipAdana askeri hastanesine sevkimi istemis bulunmaktayim. Bundan sonra beni neler bekliyor acaba cok merak ediyorum. Simdiden tesekkurler..
Benzer durumda olupta muaf olan yada bu konuda bilgi sahibi olan degerli arkadaslar yada yoneticilerimiz varsa tecrubelerini paylasirsacok sevinirim.
Askerlik subesinden tecilimi bozdurup durumumu belirtipAdana askeri hastanesine sevkimi istemis bulunmaktayim. Bundan sonra beni neler bekliyor acaba cok merak ediyorum. Simdiden tesekkurler..