Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek kulak sağırlığı için yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

maliati

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba. foruma yeni uye oldum ve sormak istediğim şey su, benim bir kulağım doğustan kapalı ve sağır idi 5 ametliyat falan oldum ama halan bir kulağım sağır. zaten ameliyat raporlarım ve asker raporlarım var. Eğer ben hastaneye baş vurur isem yüzde kaç oranında özürlülük raporu verirler acaba bilen var mı

Teşekkürler

çamlıca;

Çok teşekkür ederim. Peki bir sorum daha olacak eğer biliyorsanız. Dış kulak bozuklukları (görünüm olarak ) bunun herhangi bir etkisi var mı rapora yanı yuzde 12 den daha fazlası için ? keza sağır olan kulağımın dış görünümüde berbat. Ayrıca herhalde yuzde 12 rapor almam benım emeklilik günlerimi yada emeklilik yaşımı etkilemeyecektir değil mi ?

teşekkürler

Görüntü bozukluklarının etkisi olacağını sanmıyorum. % 12 rapor oranı maalesef işinize yaramaz en az % 40 lazım. Geçmiş olsun.

Tek kulakdaki şekil bozukluğu için % 3 oran alınabilir, ama rapor oranınıza pek faydası olmaz. 12+3=15, yüzde 40 olabilmesi için % 29 daha oran gerekiyor..

Üst Alt