Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek seferlik yardıma müracaat etmediğim halde sistemde gözüküyor!?

Ebru101

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaslar E devlette baktığımda tek seferlik başvuru yazıyor ne demek bu tek seferlik başvuru ben 2022 den yararlarıyom tek sefer yardıma ben başvuru yapmadım yardim türü tek seferlik başvuru yazıyor yardımcı olurmusunuz

Bağlı bulunduğunuz sosyal yardımlaşma vakfını arayın onlar bilgi verir size tek seferlik yardım çıkmış adınıza

Muhtemelen bayram harcligidir otomatik olarak çıkmış zaman kaybetmeden vakıfla iletişime gecin

Şimdi baktin 500 tl ödeme gözüküyor tedarik edilemedi banka talimatı verilmedi teslim edilmedi yaziyor

Ptt hesaba yatmiyornu

Ebru101
Ara ara yapiyolar boyle bagli bulundugunuz sosyal yardimdan banada 300 lira vermislerdi 2 ay once dunde gida yardimi icin yapmislar aynisini paraniz cekilebilir olunca ayni 2022 maasi gibi odemeniz hazirdi yazar e devletten pttden cekebilirsiniz muhtemelen haftaici alirsiniz fazla uzun surmuyo

Çok tesekur ediyorum eywallah
Yardim durumu devam ediyor yazıyor

geçen ay banada mesaj geldi sdyv tarafından ziraate 500 tl yattı diye, gittim kart verdiler dışardan çekeceksin dediler çektim, galiba herkese yatırmışlar, ptt maaş hesabına değil ziraate yatıyor bu ek yardımlar, engelli maaşı alan 2 arkadaşa söyledim haberleri yokmuş bu hafta onlarda çekti.

Valla ben 3 kere ara ara aldim 2 sene icinde 3 undede kendileri verdi ben basvurmadan ama 3 undede ptt den aldim en son 2 ay once yine ptt giseden aldim

Bu gıda yardımı hangi bankaya yatıyor benimde edevlette 300 tl gözüküyor

Il ve ilçeler arası farklılık olabiliyor sanırım bizim e devlette gorunen gıda yardımı halk bankasına yatmış pazartesi bakıcaz kartımız olmadığı içinde giseden alicaz

Para yatsa ödeme hazır diye yazar ama bizde tedarik edilemedi banka talimatı verilmedi yazıyor yardim durumu devam ediyor yaziyor

Ebru101
Bende de öyle yazıyordu önce birgün sonra teslim edileblir yazısına dönüştü ama henüz vakıftan aramadılar pazartesi arar söylerler hangi banka yada ptt şubesinden alınacağını

Ebru hanim bu haftaici para hazir yazisi cikar cektikten sonra o devam ediyor yazisi kapsam disina cikti yazar tek seferlik yardim oldugu icin alindi bitti gibi dusunun ara ara kontrol edin 2 3 ayda bir filan bakin benim 2 senede 5.yardimim bu hepsi basvurusuz sosyal yardimin kendisinin verdigi

Para teslim edilebilir dio her zaman pttden cekiyodum pttde gorunmuyor bu sefer sosyal cevap vermiyo nerde bu para 😊

Acaba bize neden verilmiyorki ;) 2022 ayligi aliyorum

Benim kinde banka talimat verilmedi diyor hangi bankaya yatacak öğrenemedim sayd telefonu hep meşgul çalıyor

Halen aynı yazı yazıyor banka talimati verilmedi ne zmaan ödeme hazır yazısı çıkar bayramdan sonraki gunmu

Konu kapandığına göre para çekilmiş :)

Üst Alt