Durumunuz bana benziyor, çünkü benim de 6,5 cm kısalığım vardı. Bir fark var ki siz oldukça genç yaşta ameliyat olmuşsunuz. Ben şu an 42 yaşındayım ve ameliyat olalı 15 ay oldu. Aksamam henüz tam olarak geçmedi ama yavaş da olsa zamanla düzeldiğini hissediyorum. Dediğim gibi yıllarca zayıf kalan bacağın gelişimi, omurganın normale dönmesi birden olmuyor. Sizin yaşınız genç olduğu için muhtemelen daha hızlı bir düzelme olacaktır. Bu arada bir hatırlatma yapayım: Doktorunuz her ne kadar 3 ay dese de siz bir an evvel yürüteci bırakmayı çalışın. Yürüteçle yürürken vücut yükünüzü kollarınıza değil bacaklarınıza verin. Korkmanıza gerek yok, o protez sizi ömür boyu taşıyacak. Yoksa ellerinize yük vererek yürürseniz hiçbir anlamı yok. Unutmayın hızlı iyileşmenin yolu kaslarınızı kuvvetlendirmekten geçiyor. 3. aydan sonra isterseniz doktora da danışarak fizik tedavi desteği alabilirsiniz. Bu arada bir sorum olacak: 6,5 cm kısalık telafisi sonrası hiç sinir ağrınız olmadı mı? Ben ilk 2-3 ay boyunca dayanılmaz nöropatik ağrı çekmiştim. Rabbimden şifalar dilekleriyle...