Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek taraflı kaza geçirdim. Tazminat hakkım olabilir mi?
Sosa sigorta 01.06.2015 yılından sonra çıkan karardan haberin yok herhalde çok biliyorsunuz ya insanların umutlariyla oynamiyalim yargitayin o tarihten sonra tek taraflı kazada şoför vefatina tamınat ödenir kararı yok.bir çok Baro bu kararın iptali için başvuru yapdi ama halen bi sonuç cikmadi
bende öyle biliyorum. yargıtayda tek bir karar var bununla ilgili. onda da bilirkişi teknik kusur bulduğu için şoför vefatına tazminat ödedi. onun dışında rücu eder.
Arkadaşlar kaza 01.06.2015 tarihinden sonra olsa bile vefat eden sürücünün ailesi tazminat alabilir çünkü bu tarihte çıkan yargıtay kanununda eger aracın poliçesinin başlangıç tarihi 01.06.2015 tarihinden önce ise sigorta şirketi ödeme yapmakla yükümlüdür.
dan.emre bu işi bilmiyorsanız bırakın insanların umutlarını yıkmayın burdan bütün sigortacılara sesleniyorum varsa elinizde böyle işler bırakın anlayan kişiler yapsın...