Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek taraflı kaza geçirdim. Tazminat hakkım olabilir mi?

ducane

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Şöför bendim ve karşıda araba yada başka birşey yoktu tek taraflı kaza,

sizin söylediğiniz gibi bir kaç kişi daha aynı şeyi söyledi ama tek taraflı kaza olduğu için alamazsın denildi,

siz ne diyeceksiniz bu konuya

Tek taraflı %100 kusurlu kazalarda sadece vefat durumunda sürücü tazminat alabilir.

geçmiş olsun. yanlış bilgi verilmiş. vefat dahi olsa tek taraflı ve %100 kusurlu kazalarda tazminat hakkı yoktur.

mehmet öksüz bey kaç yıldır bu işi yapıyorsunuz yanlış bilgi veriyorsunuz vatandaşlara.

Sosa sigorta 01.06.2015 yılından sonra çıkan karardan haberin yok herhalde çok biliyorsunuz ya insanların umutlariyla oynamiyalim yargitayin o tarihten sonra tek taraflı kazada şoför vefatina tamınat ödenir kararı yok.bir çok Baro bu kararın iptali için başvuru yapdi ama halen bi sonuç cikmadi

bende öyle biliyorum. yargıtayda tek bir karar var bununla ilgili. onda da bilirkişi teknik kusur bulduğu için şoför vefatına tazminat ödedi. onun dışında rücu eder.

Arkadaşlar kaza 01.06.2015 tarihinden sonra olsa bile vefat eden sürücünün ailesi tazminat alabilir çünkü bu tarihte çıkan yargıtay kanununda eger aracın poliçesinin başlangıç tarihi 01.06.2015 tarihinden önce ise sigorta şirketi ödeme yapmakla yükümlüdür.

dan.emre bu işi bilmiyorsanız bırakın insanların umutlarını yıkmayın burdan bütün sigortacılara sesleniyorum varsa elinizde böyle işler bırakın anlayan kişiler yapsın...

ducane : kardeşim geçmiş olsun..sen naptın herhangi bi yere başvuru yaptın mı ? hakkını savun sakın vazgeçme.

Üst Alt