Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek tarafli kaza sonrasi tazminat hakkim olur mu?

sevdiyar

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar biz 2 ay once tek tarafli kaza gecirsik arkadasim.arabasiyla orta refuse girdik araba arkadasimin annesinin benim basim vurmanin etkisiyle yan cama carpti ve beyin sarsintsi gcirmisim daha sonra kulagimda duymakaybi oldu heyete filan girmedim sizce tazminat hakkim varmi sigortadan tektarafli kaza oldugu icin ?

slm arakdaşlar benımde bı sorunum olacak bundan 6 ay oncesınde arkadaşımla tek taraflı bır kaza gecırdık yol calısması oldugu yerde levhalara vurduk ve ben haıfı yaralandım ambulans ıle hastaneye kaldırıldım boynumu kımıldatamadıgımıcın daha sonra ogece hastanede butun fılmlerım cekıldı hersey normal oldugunu soyledı doktor bende bıkac saat kaldıktan sonra gıtmek ıstedım ve ayrıldım hastaneden ama daha sonra benım o kazadan sonra sol kulagımda duyma kaybı oldu cok azda olsa var hıssedebılıyorum ve aynı zamandada baş donmelerım oluyro ara ara yanlız ben hastanedekı tedavılerımde bır sorun cıkmadıgı ıcın bırsey elde edemem dıye hıc bıryere basvurmadım sonucta benden hastane evrakları ısteyecekler o evraklarda fılmlerde hersey normal cıkacagı ıcın bırsey elde edemem dıye dusundum .. pekı ya sızce basvursam heyete gırsem rapor alabılırmıyım alsam dahı o raporla sıgortadan para alabılırmıyım?

Üst Alt