Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek taraflı kazada sol gözümü kaybettim. Tazminat durumum ne olur?

vhdt45

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
lütfen bana yardımcı olurmusun ben bu yıl nisan ayında tek taraflı kazada sol gözümü kaybettim ben yolcu kısmındaydım yol belediye yüzünden dar oldugu için karsıdan gelen araca çarpmamak için arkadasım direksiyonu sağa kırdı ve ayna çöp konteynırına vurup patladı ve cam parcası gözüme girdi ne düzeyde tazmniat alabilrim yada alırım yardımcı olursanız cok sevinirim

arkadaşının ehliyeti varmıydı, kaza anında arkadaşında alkol varmıydı, yoksa eğer sen arabanızın trafik sigortasından maluliyetin oranında tazminat alabilirsin.öncelikle tedavin bittiyse resmi bir hastaneden durum tespit raporu al ve kaza tutanağıyla beraber trafik sigortasına başvur.

Tek taraflı kaza diyor arkadaş bence tek taraflı kazalarda sıkıntı var biraz. Zirve Hasar Danışmanlık diye bi şirket var Bi arayıp bilgi alabilirsiniz kaza sonrası tazminatlarla ilgileniyorlar diye biliyorum. Geçmiş olsun.

Tamam Yolcu konumundayım meselesini atlamışım.Aracılara yönlendirmek değildi maksadım bilgi alması için söylemiştim.Yoksa zirveyle bi akrabalığım yok inanın.:)

aracın sürücüsüne, malikine, zorunlu trafik sigortası, kaskosuna müracaat edebilir, aracın sigortası yoksa güvence hesabından zararınızı tazmin için talepte bulunabilirsiniz.
geçmiş olsun.

tazminat

yardıımcı olursanız seviniri bu yıl mayıs ayında geçirdiğiğm kazada sol gözümü kybettim %32 raporum var ben yolcuydum belediye yüzünden yol dar oldugu için arkadasımda karsıdan gelen aracın durmaması üzerine araca carpmamak için direksiyonu sağa kırdı ve aynayı çöp konteynıranı vurduk ayna patladı ve cam parçaswı gözüme girdi nekadar tazminat alırım yada alabilirim

ustam arkadasımıın ehliyeti sigoratsı herseyi tamdı alkolde yoktu ben bi hasar sigortasına vekalet verdim onlr ugrasıyolar tedavım bitti ve tam oran aldım %32 dosya işlemlerini yürüten kişi tazminati devletten alacağımızı söylüyolar arabanın sigorta şirketinden değil diyolar nekadar doğru beni aydınlatırsanız seinirim cok tesekkürler

abi bu arada yaşım 21 bu gözönünde bulundurulurmu

şimdi anlaşıldı,sen vekaleti vermişsin, o vekalet verdiğin kişilerden gerekli bilgiyi alırsın , aklına takılanları onlara sor, dikkat et tazminatın tamamını kaptırma, takip et

malesef kazazedenın de deiği gibi umarım tazmınatı tam anlamıyla ve hakkıyla alırsın. o kadar uyarılara rağmen hala neden bu sigorta sımsarlarına guvenıyorsunuz.dosyanızı takıp edın okumadan hıcbırsey ımzalamaın lutfen. en azından ahzukabz yetksuıı vermemey dıkat edın. anlatımıznıza göre ciddi oranda tazmınat çıkacaktır. ancak anlatımınza göre kaza tek taraflı değil diğer aracın da kusuru olabılır. kaza tespit tutanağında ve ya cezxa davasnda sadece arkadasınıza mı kusuru atfedıldi,.
Ayrıca sigorta hakettiğnizden az ödeme yapacaktır. lutfen kalan kısım ıcın davanızı acmayı unutmayınız.

Üst Alt