Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek taraflı motor kazası geçirdim. Tazminat hakkım olabilir mi?

nrllh43

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ıyı aksamlar arkadaşlar

yaklasık 6 ay önce motorsikletimle trafik kazası gecirdım.
ameliyat oldum,omurgama 12 platın konuldu.
kaza anında karsıdan gelen aracla herhangı bir carpısma olmadı. anıden aracın cıkması sonucu benım panık yapmam sebebıyle kaza meydana geldi. olay yerine gelen jandarma ekıbı tutanagında kusur oranı belırtmemıs karsılıklı arac plakaları ve olay yerinde lastik izi ve arac parcası olmadıgını belirtmiş.
karsı tarafın surucune herhangi bir sahsı suclamam soz konusu degil adam hastaneye kadar bana refakat etmiş.

gecen gün bır sıgorta sirketinin benı bu konu hakkında aramasıyla boyle bır hakkım olabiecegını öğrendim. sizce boyle bı tazmınat hakkım olabilir mı?

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Kaza ile ilgili size şöyle yardımcı olabilirim genelde tek taraflı kazalarda sigorta ödeme yapmıyor ancak sizin durumunuz da belirtilen ikinci bir araç var, siz şikayetçi olsanız da olmasanız da kamu davası görülür burada da kusur durumu tespit edilir. Gerçi siz jandarmanın tuttuğu trafik tespit tutanağında kusur oranı belirtilmemiş diyorsunuz bu yüzden savcılığın inceleme sonucu önemli. Eğer elinizdeki evrakları görebilirsem size daha sağlıklı bilgi verebilirim. Tekrardan geçmiş olsun, iyi akşamlar.

Üst Alt