Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek taraflı trafik kazası sonucu omurga kırığından oran ve tazminat hakkı?

kontesbaron

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Tek taraflı trafik kazası geçirdim. Sırtımda 8 tane kırığım var. Sol kolumu %40 calıstırabiliyorum omzumda his kaybım devam ediyor. T1 t5 t6 t7 sol transvers proces kırıgı, t2 t3 t4 t5 spinoz kırıklarım var. Bacaklarımda 5 cm derinliğinde kesikler var dikildi ama her yerimde izler var bacagımda. Sürücü alkolluyken kaza yaptı arabamız takla attı. Sizce bunun sonucunda ortalama ne kadar yüzdelik oranım cıkar? Üniversite de Öğrenciyim 28 yasım.

aracın sahibi siz değilseniz tazminat alma hakkınız var. size ödenen tazminatı araç sahibine rücu edecektir sigorta şirketi.

Sigorta şirketiyle 90 binde anlaştım ama hakkım daha fazla,geri kalanı alabilirmiyim?

Sigorta şirketiyle 90 bin de anlaşma imzaladım ve imzalattıkları kağıtta sigorta şirketine başka bir dava acamayacagımı kabul ettiğim yazıyor. Fakat almam gereken para 180 bin civarı. Bu anlaşma tekrar dava acmamı tamamen engelliyor mu?

Üst Alt