Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye almak için Bursa'da nereyi tavsiye edersiniz?

c555

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben daha önce ssk dan hiç t.sandalye almadım. benim manuel özelikli t.sandalyeye ihtiyacım var. ne tavsiye edersiniz? bursa'da iyi bir firma biliyor musunuz ?ne marka alayım? bir de ssk ne kadar ödeme yapıyor?yarı yarıya düşürmüş doğru mu bu :confused:

merhaba arkadaşım,evet manuel tekerlekli sandalye için kurumlar artık 300 ytl ödüyor,ben de bugün manuel sandalye için hastaneden rapor çıkarttırdım,ben de sandalye alacağım aynen sizin gibi kararsızım,bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlarımız yazarlarsa ben de sevinirim,iyi akşamlar,saygılarımla...

laboral var bursada googlede ara adresini bulursun burdan vermem yasak adresini

ipekezgi bende araştırıytorum iibişey bulursan buraya yaz lütfen bende yazarım...

c55 kardeşim,''iyi birşey bulursan yaz'' demenize cevaben: haftalardır araştırmaktayım,meyra 3600 model manuel tekerlekli sandalyeyi almaya karar verdim,Hakerman firmasıyla konuştum,630 TL olarak fiyatta anlaştık,pzts günü alacağım,kargo onlara aitmiş,daha önce de meyra kullandım,çok da memnun kalmıştım,bu sebeple bu ürünü tercih ediyorum,umarım iyi bir alışveriş olur.... :)

Bursa merkezde faaliyet gösteren firmamız , akülü sandalye-manuel tekerlekli sandalye-ayakta dik pozisyonlama cihazları-ayağa kaldıran sandalyeler-engelli liftleri-merdiven çıkma aparatları-araç liftleri ve asansörler ve daha birçok konuda hizmet vermektedir.detaylı bilgi için
hitay sağlık hizmetleri
www.hitaymed.com
info@hitaymed.com
0.224.2218438
0.541.7782941

meyra 3600 modeli ben 300 ytlye almıştım size neden pahalı veriyorlar acaba??

Üst Alt