Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye bağışı yapacak bir firmanın ilanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daimon

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
2
Tekerlekli sandaliye ihtiyacı olanlara e-posta adresime gelen bir duyuru:
Cevrenizde tekerlekli sandalye ihtiyaci olan ve temin etme sansi bulunmayan kisiler var ise LUTFEN ACILEN BILDIRIN! Altunizade Kulubu temin edip kendilerine ucretsiz olarak verecektir. .

Erol AYVACIKLI
NGM Uluslararasi Tas.Tic.Ltd. Sti .
Kosuyolu-Istanbul
Tel: 0216 326 41 66
Fax: 0216 326 33 53

Bizim bir komşumuzun maddi durumu kötü ve evin erkeği yürüyemiyor.tekerlekli sandelyeye ihtiyaı var.böyle bir imkan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.

Tanıdığım 2 engelli kardeş var,iksinin sandalyeside berbat durumda.
Lakin koşturacak kimseleri yok.
Nasıl yaparız

Böyle ilanlar çok sık çıkmakta.
Sanırım kötü niyetli kişilerin bir oyunu bu.
Amaç ilgili firmayı telefonla traciz ettirmek diye düşünüyorum.Yoksa nakliye şirketi
durup dururken niye tekerlekli sandalye dağıtsın hemde bizzat kendisi.Bana garip geldi.

Numarayı arayıp ilanın gerçekliğini kontrol eden var mı?

Benim de tanıdığım bir felçli yakınım var.Kendisi yiyip içemiyor,oturup kalkamıyor.Bir başkasının yardımıyla bütün bu saydıklarımı yapabiliyorlar.Hele dışarı yüzünü hiç göremiyor.Bu tekerlekli sandalye sayesinde, bir nebze olsun dışarı çıkabilecek. Ama durumu iyi değil, sandalye alacak parası yok. Yardım eden kuruluşla nasıl irtibat sağlarız..Bizim talebimize yanıt verirler mi acaba..

Arkadaş,mailine gelen bir ilanı buraya taşımış,yardımı yapacağını vadeden kendisi değil.
Cevap yazan arkadaşlar ise benim şunum var benim bunum var yardımcı olur musunuz türünden mesajlar atmış.
Firmanın telefonları yukarıda yazıyor,hayali ya da gerçek,bir alo demeye bakıyor bilgi edinmesi ama herkes birbirine soruyor.İstanbul'da olan bile buraya soruyor,bakın firma İstanbul'da,şehiriçi telefon açın ve sorun daha kolay değil mi sizce?
Bana da hayali gibi geliyor bu ilan.Hadi diyelim yardım edecek,çevrelerinde birçok engelli bulurlar,ya da derneğe falan danışırlar öyle FW maillerle yaymazlar bunu.
Tabi yine de bir tahmin,belli mi olur?

seneler once kontrol etmiştim yalan bi mail..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt