Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli Sandalye hastasina %46 oran verilmesi normal mi?

Ferdyy06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi forumlar.

dedem 81 yasinda 22 sene once gecirdigi trafik kazasi sonucu iki alt eksremitesindeki sakatligindan dolayi engelli raporuna basvurduk.
dedem 1999 yilinda %60 engelli olarak kimligi var ayni problemden dolayi. sali gunu yeniden rapor almak icin devlet hastanesine basvurduk. ortapedi doktoru tekerlekli sandalyeye bagimli diye yazdi rapora ayni sekilde fizik tedavi ve rehabilitasyon doktoruda görüs bildirdi. prostatida var üroloji doktoruda biseyler yazdi. ama heyete gitdiginde (tekerlekli sandalyeyle) doktor sadece %46 rapor verdi.
ben sakatligin hesaplandigi cizelgeden ve tekerli sandalyeye sürekli bagimli oldugunu bu sekilde %94 rapor verilmesi gerektigden falan bahsettim. ama doktor durumun nörolojik falan da degerlendigini soyledi.
bana il saglik kurumuna basvurabilirsiniz falan dedi. il sagliga basvursam beni baska hastaneye yonlendircek buyuk ihtimal. ve baska sehire goturme gibi durumumuz yok. zaten cok zorlandi bu rapor surecinde. siz neler derseniz? nasil bir yol izlemeliyim. ?

Ortapedik oldugu icin Tablo 3.4 den degerlendirilmesini talep edebilirmiyim?

Üst Alt