Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye için hangi minderi önerirsiniz?

Zahra

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Salam aleykum. Arkadaslar ben tekerli sandalye icin havali diyil gelli minder sorucam. Acaba hangi urunu oneririrsiniz? Hangi firmani onerrsiniz. Bana adresiyle birlikde etrafli anlatirmisiniz. Onceden tesekkur ederim. Her kese acil sifalar Allahdan.

en ideai olan havali minderdir jel kullanisli degil tabiki sakatlik durumunuza gore degisir tavsiyem havaali olandi roho marka ustune minder yoktur kolay gelsin

http://www.engelliler.biz/forum/tek...deri-onerisi-roho-contour-select-cushion.html

5093.jpg

firmamız tekerlekli sandalye minderi %100 visco minder üretimi yapıyoruz.
ebat 44*44*7 cm
iç yüzey %100 viscoelastik / memory foam sünger
dış yüzey 3d spacer örme kumaş terletmez hava geçirgenliği çok yüksektir.

fiyatı sadece 13.90 tl + kargo dur.

satış için :bebklerin dunyasi

fotoraf0510.jpg

Havalı ya da visco değil de jelli minder düşünüyorsan: Jay Cushion'ları tavsiye edebilirim. Bunlar da ROHO gibi pahalı minderler ama gayet memnunum. Hiç havalı minder kullanmadım. Otururken bası yarası sorunum olmadı.

Jelli'de sorun, delinince tamirinin daha zor olması. Bunlar da tamir edilebiliyor; ama onun için galiba ayrı bir tamir seti almak lazım, emin değilim, minder tamir setiyle gelmiyor... (Benim eski kullandığım delindiğinde oturmaya uzun süre devam ettiğimden bayağı bir jel gittiği için gerçek bir tamire kalkışmamıştım. Tamir seti alınıyorsa nasıl alınıyor bilmiyorum, aşağıda verdiğim adreste görünmüyor. Ama çok jel gitmediyse, iyi bir bantla vs. ile / tamir işlerinden anlayan birinin yardımıyla vs. kendi tamir seti olmadan iyice kapatılır gibi geliyor. Ben sonradan bir bantla çok özenmeden yamamıştım denemek için, jel kaybını bir süre önlemişti. daha iyi bir biçimde kapatılabilir herhalde)

Ama kolay kolay delinmiyor da tabii.
Jay Active, Jay J2 gibi modeller iyi modeller: Benim kullandığım Jay Active. J2 de iyi diye biliyorum. Bir de daha sonra çıkan J2 Deep Contour, J3 diye modeller var. Güzel görünüyorlar ama fikrim yok

Ama vücut ağırlığına göre değişebilir, onu bilemiyorum.

Wheelchairs for Sports & Everyday, Ultra Lightweight Wheelchairs, Parts, Supplies & Accessories adresinde uluslararası gönderim var.

Bu arada viscominder: çok teşekkür ederim. Yatak soruma ayrıntılı bir cevap vermişsin. Daha önce de bir arkadaştan tavsiye almıştım, onun dışında istanbul'da şuna bakalım diye konuşmuştuk. Bunlar olmazsa (olursa da) haber veririm
.

Üst Alt