Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye için havalı minder önerisi: STAR

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,320
Arkadaşlar,

Geçtiğimiz ay Star markal minderi 2 hafta kadar kullanarak test ettim ve görüşlerimi burada da paylaşmak istedim:

Star Tekerlekli Sandalye Minderi Modelleri

Öncelikle şu enteresan bilgiyi paylaşayım: Bu minderi üreten firmayı Roho'dan ayrılan mühendisler kurmuş. Yani adamlar işi biliyor.

Minderin emsallerinden üstün bir çok özelliği var:

1- Malzeme kesinlikle çok sağlam. Hücrelerin yüzeyden patlama olasılığı çok az.

2- Malzeme kesinlikle çok yumuşak ve bu nedenle çok keyifli ve konforlu bir oturma sağlıyor.

3- Roho'daki hücrelerin tabanında bulunan o sert parçalar bunda yok. Bu nedenle hücrelerin diplerinden patlama olasılığı Roho'ya göre çok çok daha düşük ihtimal.

4- 15 farklı model seçeneği var. Minder deyip geçmiyor yani STAR. Herkesin farklı ihtiyacına göre ürün sunuyor.

5- 5cm, 7.5cm, 10cm ve 13cm olarak 4 hücre yüksekliği seçeneği mevcut. Bu sayede herkesin ihtiyacını karşılayacak model bulunabiliyor

6- 1, 2 ve 4 valf seçenekleri mevcut. Bu sayede oturma konforu, güvenliği ve postür için emsalsiz modeller bulunabiliyor

Arkadaşlar,

15 senedir tekerlekli sandalye ve havalı minder kullanan birisi olarak geçen bu sürede havalı minder önerilerimi güncelleme gereği duydum.

Yukarıda sıraladığım gibi, STAR marka minder öneriyorum. Emsallerine üstün özellikleri çok fazla...

Bugün siteden bir arkadaşımızla konuşurken "neden şimdiye kadar Roho minder öneriyordunuz da şimdi başka minderlere döndünüz" gibi bir soruya cevap vermem gerektiğini hissettim.

Arkadaşlar,

1- Bugüne kadar Roho öneriyordum, çünkü 14 sene önce bir tek o vardı ve ben de o gün bugün Roho kullanmıştım.

2- Daha sonra sayısız marka ve model minder deneme fırsatım oldu ve içlerinden sadece bir tanesi için 8/10 puan verdim.

3- Sonra Roho'nun sürekli patlamasından bıktığım için bu kalitede ne olabilir diye bakındım ve STAR markalı mindere odaklandım. Aldım, inceledim, kullandım ve yukarıda yazdığım üzere 10/10 puanla mükemmel olduğunu gördüm.

Başka hiç bir minder oturma konforu ve güvenlik açısından bununla mukayese edilemez.

Üst Alt