Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye için merdiven inme aparatı kullanan var mı?

Ne öğrenmek istiyorsunuz?

deniz yıldızı;

Bahsettiğin aparatı ben kullanıyorum. Bu aparatların bazısı t. sandalyeye monte edilerek kullanılyor; ki ben böyle bir aparat kullanıyorum. Ama bana sorarsan, oturma yeri kendinden aparatlar daha kullanışlı.. T. sandalyeye monte edilen aparatlar, özellikle dar bir yerde, sorun oluyor. İkinci katta oturuyorum, döner bir merdiven var ve kullandığım aparatla merdivenleri, aparatı kullanmayı bilen bir kişi yardımı ile inebiliyorum. Eğer döner bir merdivenden inmek istiyorsan, aparatın spiral merdiven inme-çıkma özelliği olmasına dikkat et; çünkü bazı aparatlar sadece düz merdivende kullanılıyor. Bir tanıdığıma Almanya'dan ikinci el, az kullanılmış bir aparat getirttim . Bana yaklaşık 2.500 TL'ye maloldu.. Sıfır olanlar 9-10 bin civarında belki daha fazla tam bilemiyorum. Kullandığım aparatın bir benzeri aşağıdaki linkte:

AAT Escalino portatif merdiven inip-çıkma sistemi - YouTube

Günlük yaşamında sık dışarı çıkman gerekiyorsa, bu aparat da işini görmez. Asansörlü veya birinci kat bir eve taşınman daha mantıklı olur.

yardımıınız için teşekkür ederim arkadaşlar.fatih arkadaş bazen bie yerlere kalmaya gidiyorum merdiven dönerli veya düz oluyor burada her ikisini birden kullanılabilirmi.birde banada uygun fiyatla getirebileceğimiz bir adres falan varsa söylermisin.benim evde asansör var dış kapıda 10 merdiven var oralarda yardımcı olması için arıyorum.

fiyatını ve kullanılışlarını

10 merdiven falan sorun değil bu aparat için. Yalnız önemli olan bir şey daha var. Bu aparatı kullanmak göründüğü kadar kolay değil. Kendisi merdiveni zor çıkan biri bu aparatı kullanamaz. Aparatı kullanabilecek bir yakınınız var mı? Döner merdivende kullanacaksan, kendinden oturma yeri olan, önceki mesajda linkini verdiğim gibi bir aparat almalısın.

Basamak yüksekliği de önemli. Benim kullandığım aparat azami 25 cm yüksekliğindeki merdivenden çıkabiliyor. Alırken buna da dikkat edin.
Ürünü satın alabileceğin adres:
Escalino Portatif Merdiven İnip-Çıkma Sistemi | AAT Escalino Merdiven İnme-Çıkma Cihazı

Bana uygun fiyat demişsin. Şu linke bir bak istersen: http://www.engelliler.biz/forum/alim-satim/54581-2-el-merdiven-inip-cikma-aparati-ariyorum.html

Üst Alt