nova;
ağırlığı nasıl eşit dağıtıyor??
sorunun esnaf gözüyle cevabı:
basket topu zıplar un çuvalı zıplamaz. işte fark burda dostum
SORUNUn örneklemeli CEVABI:
siz nasıl yolda güzel bi kız veya erkek gördügünüzde anında tepkileriniz duyularınız değişyorsa visco sungerde ısı veya basınc değişikliği gördügü anda tepkilerini değiştiriyor. nasılki anneniz babanız veya sevgiliniz size baskı uygulasa dahi onlara karşı çıkamıyorsunuz. visco sungerde size karşı çıkamıyor. damara göre şerbet hesabı yani.
yok benim kafam henüz tam karışmadı,çok vaktim var çok sıkılıyorum derseniz buyrun aşşagıdaki sorulara bi göz atın.
evet biraz da national geographic , discovery channel a geçelim. su nasıl ısıyı eşit dağıtıyor ??? sıcak su soguk suyun neden hep üzerindedir ? zeytin yagıyla su neden karışmıyor gibi bir soru sormuşsunuz.
birincisi dogadaki herşey dogaldır. yılanın zehri dahil. doğal olan herşey faydalı değildir. faydalı olan yerinde ve zamanında kullanmaktır.
bu kucuk bilgilerden sonra
biraz daha ornekleme yapalım. visco sunger yurtdısında memory foam yani hafızalı türkiyede viscoelastik, viskoleks, viscolex, visko,visco,viskolastik,akıllı ...... sünger olarak adlandırılmaktadır. nasılki insanlarda hafıza var ve sabah kalktıgında herşeyi yeniden hatırlatan bi mekanizma varsa visco sungerde de kimyası bakımından eski halini geri alma özelliği vardır. kimyasal olarak eski halini alması için tasarlanmıştır. visco sunger kimyasal olarak ısıya ve basınca duyarlıdır.
duyarlı kelimesi: örnek ısı güdümlü(duyarlı) füzeler. duyarlı olalım çagrısı yapılıyor her yerde. duyu - duygu sömürüsü gibi. hepimiz kötü soze, araba kornalarına karşı duyarlıyız.
konumuza dönersek: nasıl ki füze ısıya dogru yönleniyorsa visco sungerde ısıyı gördükçe yumuşuyor. soguğu gördükçe sertleşiyor.
basınca olan duyarlılıgı ise. basınç gördügü anda yaylar gibi direnmeyip.daha farklı kimyasal bi tasarım ile basınç a minimum tepki vermek için basınç olan bölgeye çok az direnç gösteriyor. bazen hiç direnç göstermeyip o bölge çökmüş izlenimi verebiliyor.
hani visco ürünlerin her birinde muhakkak bi el işareti görmüşsünüzdür. normal süngerlerde bu el izinin çıkması neredeyse imkansızdır. ancak eski şeklini unutmadıgı için eski şekline belirli bir süre sonra yeniden geliyor. bu el izi belirli bir süre sonra kaybolmaktadır.
yok ben dahada aydınlanmak istiyorum derseniz şöylede düşünebilirsiniz. yataktan ornek vereyim.
çıkan bi basınç olayı karşısında direniş göstermek gerekirse.
bonnel yay. 1 imiz hepimiz.
torba yay 1 imiz 3veya5imiz.
sunger 1 imiz 1 imiz.
visco sunger 1 imiz hiç kimse diyebiliriz. yani visco sunger gariban,kimsesiz,eline vur ekmegini al.
(sakın yanlış anlaşılmasın örnektir,atasözüdür)
halbuki visco sunger oylemi visco sunger daha teknolojik ,duruşu(görüntüsü) yukarda yazdıgım gibi ancak kendisi olan biten herşeyin farkında asilzadelerden bi kişiliktir. fakat belli etmez
bonnel yay--> çogu kanepede mevcuttur. evinizdeki kanepe babanız gibidir ne derse yapmak zorundasınız. isterseniz kanepeye bi tekme atın size nasıl davranıyor görün.
visco sunger. elit kesimlerde metrekaresi yüksek evlerde veya her şehrin elit semtlerindeki evlerde mevcuttur. genelde bu evler büyük oldugu için yataklarıda kocamandır. herhangi visco yataga tekme atarsanız size direnmeyecegini görürsünüz. ayagınız dahi agrımaz.
benimde sormak istedigim bi soru var bu kadar yazıyı okuduysan cevap vermelisin.
magazlarda neden insanlar yatagı veya kanepeyi test ederken genelde ya elleriyle yada popolarıyla oturarak test ediyorlar. bunların her ikiside vücudumuzun yumuşak bölgeleri. ben 43 numara ayakkabımla üzerine basarak veya tekme atarak test etmek istiyorum
bana vericegi tepkiyi anca öyle anlarım
tabi bunu hangi magazada yapabilirim bilmiyorum. en fazla 2 dizimle üzerine bastırıyorum. ne kadar tepki veriyo oyle anlıyorum.
MINDER ISTEYEN YO KMU
TAM ORTOPEDIK TERLETMEYEN VISCO MINDER 44 x 44CM, #24783229 Gittigidiyor.com
http://bebisdunyasi.com/sales2
sayfasında fiyatlar var 100 euro, tabi of.leri için uygunmu böyle bir açıklama yok.denenmeden almamalı sonra geri almayı bizim firmalarımız pek sevmiyorlar
http://bebisdunyasi.com/sales2
ilk deneyen olmak istermisin. sitedeki hiç bir üye denenmedigi icin almak istemiyor. memnun kalmazsan iade alırım.
birisi tepmpuru veya benim minderi denesin lutfen.
en hava alan kumaştan,en kaliteli visco sungerden yaptırdım.
bu ürünün kumaşı dahil yurtdışından geliyor.
visco sungerin malzemeleride oyle. urunun yurticiyle hiç bi alakası yok .
sadece kargo firması yurtici
zaten bu minderleri de yurtdısından sipariş ettirseniz en az 50 dolar kargo odersiniz. hazır yurticinde satılıyorken almamak normalmidir ?
bu iş aynı tarihi eserlerimizin değerini bilip
yurtdışından akın akın turist gelmesine ragmen
bizim dibimizdeki yerlere gitmememiz gereken onemi vermemeiz gibi bişey oluyor.
Sayın Viscominder,
Yukarıda belirttiğiniz linki açamadık.
Mümkünse bize isim ve telefonunuzu ve adresinizi verirmisiniz?
link açılıyor toptan almak istiyorum derseniz en azından site üzerinden 1 adet alın elinizde numune olmuş olur.
zaten benim adres ve iletişim bilgilerim , vergi dairem vergi numaram size kargonun uzerinde gelir.
ama şu minderden 1 adet alın.