Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye için minder önerisi: Tempur

Konular
23
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana]değerli arkadaşlar ben ortopetik engelli bir arkadaşım istanbulda bir abimizle tanısdık. kendılerı uzay teknolojisinde kullanılan maddeden yatak ve engeliler için minder ihraç edıyor.[/FONT]
[FONT=Verdana]özelllikle sürekli oturan arkadaşların kalçalarında oluşan yaraları engelliyor ve rahat bir oturma saglıyor [/FONT]
[FONT=Verdana]ilgilenirseniz web adresi www.tempurturkiye.com [/FONT]
[FONT=Verdana]genel mudur Mehmet bey müracat edebilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

kelime değişikliği ne değiştirecek ki ha mahkum ha bagımlı :(
cokolatte :)

fiyat yazmıyor 1, bide nasıl agırlıgı esit dagıtıyor 2?? bence bunda oturursan genede bası yarası mumkun??

sayfasında fiyatlar var 100 euro, tabi of.leri için uygunmu böyle bir açıklama yok.denenmeden almamalı sonra geri almayı bizim firmalarımız pek sevmiyorlar

Bende Tempur var. Evde roho kullanıyorum, dışarda ise tempur.
Roho'ya her anlamda kefilim. Muhteşem bir ürün. Tempur için o kadar güvenle öneride bulunamam, ama roho yoksa tempur kullanılabilir. Şaşırtacak derecede iyi bir ürün.
Yıllar önce Tempur Türkiye distribitörü Nedim bey bana denemem için göndermiş ve ürünü armağan etmişti: Tempur Türkiye - Yaşam Kalitenizi Yükseltir
Bence yara yoksa veya aşırı risk taşıyan bi popop söz konusu değilse, güvenle kullanılabilir.

Mehmet bey yüzde yüz garanti veriyor basi yarası olmadığı gibi olanlarıda engelliyor ve iyileştiği grünüyor diye

merhaba bende 44*44*7 cm visco minder üretiyorum. 3d spacer kumaş ile kılıfta öne geçtim. iç malzemesi aynıdır.
size ben de ücretsiz numune gondersem satışta yardımcı olurmusunuz ?

bebisdunyasi.com
merhabalar biz visco minder üretiyoruz. tempurunda aynı iç malzemesiyle. 44*44*7 cm %100 visco

dış kılıf 3d spacer çok daha iyi hava alabilen sıvı tutabilen kılıftır.

denemenizi tavsiye ederim. geri de alırım.

13.90 + kargo bedeli ile bedava bence.

http://bebisdunyasi.com

Minder

Sayın Viscominder,

Yukarıda belirttiğiniz linki açamadık.

Mümkünse bize isim ve telefonunuzu ve adresinizi verirmisiniz?

nova;
ağırlığı nasıl eşit dağıtıyor??
sorunun esnaf gözüyle cevabı:
basket topu zıplar un çuvalı zıplamaz. işte fark burda dostum :):):):):)

SORUNUn örneklemeli CEVABI:
siz nasıl yolda güzel bi kız veya erkek gördügünüzde anında tepkileriniz duyularınız değişyorsa visco sungerde ısı veya basınc değişikliği gördügü anda tepkilerini değiştiriyor. nasılki anneniz babanız veya sevgiliniz size baskı uygulasa dahi onlara karşı çıkamıyorsunuz. visco sungerde size karşı çıkamıyor. damara göre şerbet hesabı yani.

yok benim kafam henüz tam karışmadı,çok vaktim var çok sıkılıyorum derseniz buyrun aşşagıdaki sorulara bi göz atın.

evet biraz da national geographic , discovery channel a geçelim. su nasıl ısıyı eşit dağıtıyor ??? sıcak su soguk suyun neden hep üzerindedir ? zeytin yagıyla su neden karışmıyor gibi bir soru sormuşsunuz.
birincisi dogadaki herşey dogaldır. yılanın zehri dahil. doğal olan herşey faydalı değildir. faydalı olan yerinde ve zamanında kullanmaktır.
bu kucuk bilgilerden sonra :)

biraz daha ornekleme yapalım. visco sunger yurtdısında memory foam yani hafızalı türkiyede viscoelastik, viskoleks, viscolex, visko,visco,viskolastik,akıllı ...... sünger olarak adlandırılmaktadır. nasılki insanlarda hafıza var ve sabah kalktıgında herşeyi yeniden hatırlatan bi mekanizma varsa visco sungerde de kimyası bakımından eski halini geri alma özelliği vardır. kimyasal olarak eski halini alması için tasarlanmıştır. visco sunger kimyasal olarak ısıya ve basınca duyarlıdır.

duyarlı kelimesi: örnek ısı güdümlü(duyarlı) füzeler. duyarlı olalım çagrısı yapılıyor her yerde. duyu - duygu sömürüsü gibi. hepimiz kötü soze, araba kornalarına karşı duyarlıyız.

konumuza dönersek: nasıl ki füze ısıya dogru yönleniyorsa visco sungerde ısıyı gördükçe yumuşuyor. soguğu gördükçe sertleşiyor.

basınca olan duyarlılıgı ise. basınç gördügü anda yaylar gibi direnmeyip.daha farklı kimyasal bi tasarım ile basınç a minimum tepki vermek için basınç olan bölgeye çok az direnç gösteriyor. bazen hiç direnç göstermeyip o bölge çökmüş izlenimi verebiliyor.
hani visco ürünlerin her birinde muhakkak bi el işareti görmüşsünüzdür. normal süngerlerde bu el izinin çıkması neredeyse imkansızdır. ancak eski şeklini unutmadıgı için eski şekline belirli bir süre sonra yeniden geliyor. bu el izi belirli bir süre sonra kaybolmaktadır.

yok ben dahada aydınlanmak istiyorum derseniz şöylede düşünebilirsiniz. yataktan ornek vereyim.

çıkan bi basınç olayı karşısında direniş göstermek gerekirse.
bonnel yay. 1 imiz hepimiz.
torba yay 1 imiz 3veya5imiz.
sunger 1 imiz 1 imiz.
visco sunger 1 imiz hiç kimse diyebiliriz. yani visco sunger gariban,kimsesiz,eline vur ekmegini al. :) (sakın yanlış anlaşılmasın örnektir,atasözüdür)

halbuki visco sunger oylemi visco sunger daha teknolojik ,duruşu(görüntüsü) yukarda yazdıgım gibi ancak kendisi olan biten herşeyin farkında asilzadelerden bi kişiliktir. fakat belli etmez :)

bonnel yay--> çogu kanepede mevcuttur. evinizdeki kanepe babanız gibidir ne derse yapmak zorundasınız. isterseniz kanepeye bi tekme atın size nasıl davranıyor görün.

visco sunger. elit kesimlerde metrekaresi yüksek evlerde veya her şehrin elit semtlerindeki evlerde mevcuttur. genelde bu evler büyük oldugu için yataklarıda kocamandır. herhangi visco yataga tekme atarsanız size direnmeyecegini görürsünüz. ayagınız dahi agrımaz.

benimde sormak istedigim bi soru var bu kadar yazıyı okuduysan cevap vermelisin.

magazlarda neden insanlar yatagı veya kanepeyi test ederken genelde ya elleriyle yada popolarıyla oturarak test ediyorlar. bunların her ikiside vücudumuzun yumuşak bölgeleri. ben 43 numara ayakkabımla üzerine basarak veya tekme atarak test etmek istiyorum :) bana vericegi tepkiyi anca öyle anlarım :) tabi bunu hangi magazada yapabilirim bilmiyorum. en fazla 2 dizimle üzerine bastırıyorum. ne kadar tepki veriyo oyle anlıyorum.

MINDER ISTEYEN YO KMU :)
TAM ORTOPEDIK TERLETMEYEN VISCO MINDER 44 x 44CM, #24783229 Gittigidiyor.com

http://bebisdunyasi.com/sales2
sayfasında fiyatlar var 100 euro, tabi of.leri için uygunmu böyle bir açıklama yok.denenmeden almamalı sonra geri almayı bizim firmalarımız pek sevmiyorlar
http://bebisdunyasi.com/sales2

ilk deneyen olmak istermisin. sitedeki hiç bir üye denenmedigi icin almak istemiyor. memnun kalmazsan iade alırım.

birisi tepmpuru veya benim minderi denesin lutfen.
en hava alan kumaştan,en kaliteli visco sungerden yaptırdım.

bu ürünün kumaşı dahil yurtdışından geliyor.
visco sungerin malzemeleride oyle. urunun yurticiyle hiç bi alakası yok .
sadece kargo firması yurtici :)

zaten bu minderleri de yurtdısından sipariş ettirseniz en az 50 dolar kargo odersiniz. hazır yurticinde satılıyorken almamak normalmidir ?

bu iş aynı tarihi eserlerimizin değerini bilip
yurtdışından akın akın turist gelmesine ragmen
bizim dibimizdeki yerlere gitmememiz gereken onemi vermemeiz gibi bişey oluyor.

Sayın Viscominder,

Yukarıda belirttiğiniz linki açamadık.

Mümkünse bize isim ve telefonunuzu ve adresinizi verirmisiniz?

link açılıyor toptan almak istiyorum derseniz en azından site üzerinden 1 adet alın elinizde numune olmuş olur.
zaten benim adres ve iletişim bilgilerim , vergi dairem vergi numaram size kargonun uzerinde gelir.
ama şu minderden 1 adet alın.

bunu okurken kendimi birden boğazda vapurda bir seyar satıcının tanıtımında sandım :D

Bu tempurun ucuz minderini nasıl alıcaz? Link açılmıyor??

bende almayı düşünüyorum alıp kullanan varsa paylaşırsa sevinirim.evet linkler acılmıyorr

Yukarıda yazdığım gibi, Tepur'u çok uzun zamandır sadece dışarı çıkarken kullanıyorum. Roho ile mukayese etmem, ama yarası bulunmayan, 80 kg'dan ağır olmayan, oturduğunda sandalyenin kollarına tutunup poposunu havaya kaldırabilecek olan kişiler güvenle kullanabilir. Ama geçmişte yara açılıp kapansa da yeniden açılmaya müsait poposu olan, poposunu havalandıracak durumda olmayan kişiler için uzun kullanımda tam koruma sağlamaz gibi geliyor bana.
Sürekli kullanmadığım için bu konuda daha fazla bir şey söyleyemem, kefil olamam...

Tempur'un Türkiye distribitörü tekerlekli sandalye minderini ithal etmeye devam ediyor mu, bilmiyorum. Sormak lazım: Tempur Trkiye - Yaam Kalitenizi Ykseltir

Ayrıca, SPM isimli firmanın da benzer ve daha spesifik ürünleri var. Bence onlar denenebilir. Hem fiyat olarak uygun görünüyor, hem ürünler kişiye özel hale getirilebiliyor hem de Tempur'un muadili Visco ürünün kullanıldığı modelleri de var:

[...]

3)Memnun kalacağınıza garanti veriyorum. Ama memnun kalınmadığı durumlarda direk arayıp sıkıntınızı ilettiğiniz takdirde hemen çözüm buluyoruz. Ki olumsuz geri dönüş pek olmaz. Geçen sene EYAF EXPO fuarından tekerlekli sandalye kullanan bir arkadaşımız minder aldı. bir sonraki fuarda gelip ilk günkü gibi rahat edemiyorum dedi. Minderinizi alalım size yenisini verelim dedik. Kendi minderini vermek istemedi ama yenisini istedi. hatta bir tane daha aldı. incelememiz için gerekli olduğunu belirtip ikna ettik , kendi minderini yenisiyle değiştirdik ve kendi talebi üzerine ekstra bir minder daha sattık. Minderi inceledik bir sıkıntı görünmemsine rağmen , ilk günkü gibi değil dediği için sorununu çözdük. Amacımız memnun etmek , şikayet ettirmek değil , bu nedenle, sıkıntı olduğu takdirde çözmek için elimizden geleni herzaman yapıyoruz.

zaten doğru kullanımda hiç sıkıntı yaşanmıyor. Ama her zaman belirtiyorum sıkıntı konusunda mutluaka arayın.

Modeller: SPM

aks Variosit I-II
tn.php
tn.php

aks Multisit
tn.php

havalı minder varsa gerisini boşverin. ben bir ata işbir yatak'ın aynı klasmandaki visco minderlerini kullandım. ama uzun vadeli değil. en iyisi havalılar.

Ben bu minderi bilmiyorum roho gibi havalı değil sanırım benim roho minderimin geçenlerde sibop kısmı yırtıldı idareten yaptırdım ama oldukça panikledim açıkçası şu anda alıcak durumumda yok Özgür bedenlerin ürünlerini satıyorum biliyorsunuz Starlock çok güzel minder gerçekten arkadaşlar her şeyden önemlisi hücrelerin bağımsız olması.Roho minderim bana veda ettiği zaman kesinlikle ilk tercihim Starlock olacaktır.Fakat bence hangisi olursa olsun tercihiniz havalı minder olalı diye düşünüyorum.

Üst Alt