Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye için nasıl bir rapor almalıyım?

Black83

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Benim normal engelli sağlık kurulu raporum var, çalişmak için almıştım. Simdi sgk olduğu için hafif manuel tekerlekli sandalye raporu almak istiyorum. Genel raporumda tekerlekli sandalye kullanabilir falan yazmiyor.
Bu hafif manuel sandalye raporu diger rapordan bagimsiz ayri bir rapor değil mi? Yeni rapor normal raporumun oranini etkilemez değil mi? Ve tekerlekli sandalye raporu için de heyete girmem gerekecek mi?

Black83

3 uzman imzalı tekerlekli sandalye raporu almak lazım. Bu heyet raporu değildir. Sandalyeyi alacağınız yerden bir örnek isteyebilirsiniz

Efendim, aktif tekerlekli sandalye için SGK ne kadar karşılıyor lütfen bilgi veriniz

Cevap icin tesekkurler. Peki bu tekerlekli sandalye raporunu saglik kurulundan mi almaliyim normal poliklinik doktorlarindan mi?

Black83

uzman hekim olsun yeter. kurulla felan bi iş olmayacak. Sadece uzmanların da beli bir alan uzmanı olması lazım.

Iyi günler annemin %98 engelli raporu var ben bu raporda tekerlekli sandalye alamazmiyim bu konuda yardımcı olur musunuz ne yapmam gerek açıklayıcı bi şekilde anlatirmisiniz Teşekkür ederım şimdiden

Üst Alt