Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye için Tempur oturma minderi kullanan var mı?

bluesky

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar.
tempur oturma minderini kullanan var mı aranızda yada bilgisi olan?
T sandalye kullanan biri için uygun mudur bu minder acaba?
bugüne kadar sünger vs gibi normal şeyler kullandım ama artık olmuyor yara açılmasından korkuyorum.
bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

teşekkürler.

Kesinlikle ROHO Contour Select Cushion öneriririm. Hiç bir minder buna alternatif olamaz. Amerika'dan gelitrme olanağınız varsa mutlaka Roho edinin: http://www.engelliler.biz/forum/tek...deri-onerisi-roho-contour-select-cushion.html

Ama ben eklemlerimdeki kireçlenmelerden dolayı dışarı çıkarken Roho kullanamıyorum; onun için dışarı çıkarken Tempur kullanıyorum. Roho ile kıyaslanamaz, ama bu da oldukça iyidir. Bence yara yoksa veya aşırı risk taşıyan bi popo söz konusu değilse, -push-up ile sık sık popoyu havalandırmayı ihmal etmeden- güvenle kullanılabilir.

evet ayla hanım bildiğim kadarıyla en iyisi rohoymuş siz kullanıyormusunuz? aslında ben de roho istiyorum ama şimdilik rohoya altarnatif birşeyler arıyorum.:)

----------

bülent abi şuan yara yok süngerdeyim sürekli sabit durmuyorum ayağa kalkamasamda t sandalyemin kolçaklarından tutunarak gövdemi kaldırıp minderle popo temasını kesiyorum sık sık yapıyorum bu hareketi ama uzun süre oturunca oda yetmiyo iğne batmış gibi acımaya başlıyo. tempur süngere göre daha iyise şimdilik işimi görür diye düşünüyorum roho için bi çözüm bulana kadar enazından teşekürler

bizde tempurun hammaddesinin aynı özelliklerinde visco minder vardır
ebat 44*44*7 cm
3d spacer havalı umaş ile maximum havalandırma saglar.

sadece 13.90 + kargo bedeli ile denemiş olursunuz.

bebklerin dunyasi

Üst Alt