Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan var mı?

Jem

Aktif Üye
Konular
91
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar, resimdeki sandalyelerden birisini, ihtiyacı olan bir arkadaşmıza vereceğiz. Herhangi bir ücret öedeme vs. yoktur.
İlk isteyen arkadaş bana ulaştığı gün sandalyesini alabilecek. Bana teslim edilmiş şimdilik 1 adet sandalye mevcut. Başka isteyenlerde olursa (Kesin sayıyı bende bilmiyorum) onlara da aynı sandalyeden edinebileceğiz.

Not: Ben İzmir'deyim.
Not2: Sandalyeler sıfır ambalajında geldi.

ben alabilirim kardeşim de engelli ve ben tekerlekli sandalye ile dışarı çıktığımda o evde oturmak zorunda kalıyor,saygılar...

Tamamdır arkadaşım sandalye senindir.
İzmir'de bunu bizden aldıracağın birisi varmı?

İstanbul Beykoz da bir abimize lazım. Bir tane daha temin edebilirsen çok makbüle geçer. Kargo ücretini ben öderim.

slm arkadas ben ankaradayım tekerleklı sandalyeye ıhtıyacımız var kargoyla gondersen ucrewtını odesek numaram 05375129521-03122553354

JEM kardeşimde engelli bir adet sandalyede bize lazım,izmir in bergama ilçesindeyim,gelip alabilirim.selamlar.

slm arkadaş şimdi gördüm ilanını yasık kaçırdım sanırım.ama çok ihtiyaç vardı annem için ben bakıorum ve hamileyim onu yürütemiorum zorlanıorum .ve izmirdeyim buca da neyse

merhaba hatay erzinde maddi durumu hiç ama hiç iyi olmayan bir kardeşimize lazım...

Edirne Merkezde yaşayan CP li arkadaşım için tekerlekli sandalye arıyoruz...

Arkadaslar, bulundugunuz ilin ortepedik engelliler dernegine bu konu icin muracat ediniz yardimci oluyorlardir. Ben istanbulda bir dernekte yonetim kurulundaydim ve ucretsiz bagis yapilan bircok sandalyeyi ucretsiz ihtiyaci olan arkadaslara dagitiyorduk.

Merhaba hala bağışınız varmı buna ihtiyacım var eğer ulasmak isterseniz özelden numaramı vermek istiyorum

Üst Alt