Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye ile kullanılabilen scooter geliştiriyorum. Öneriler..?

GezginModA

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, nasılsınız?
Uzun zamandır tekerlekli sandalye kullanıcılarına yönelik proje fikirlerim var. Devlet desteği alabilmek için TUBİTAK, Sanayi Bakanlığı ve kosgeb başvuruları yaptım ama destek alamadım. Bütçem elverdiği zamanlarda ikinci el malzemeler alıp bir model ortaya çıkarmaya çalıştım, gövde tasarımı yapılmadı ama şase kısmı tamam gibi mutlaka eksiklerim vardır. Modelimi kullanıcılar için daha uygun duruma getirebilmek amacıyla geri bildirimlere ihtiyacım var, bu konuda gönüllü olup geri bildirimde bulunmak isteyen tekerlekli sandalye kullanıcıları için iletişim bilgilerim ve modelim için çıkış örneği aşağıdadır.
Teşekkürler, iyi günler.
Osman KILIÇER
05066463275
İkamet : kadıköy, bahariye hacı şükrü sokak (İstanbul)

https://www.huka.nl/en/product/pendel/

Keşke kendi tasarımınızın görsellerini paylaşsaydınız. Ona göre tavsiyelerde bulunabilirdik.

Legalim

Merhaba, fotoğraf ekleme kısmını, telefondan bulamadım ama PC den baktığımda ekleyebilirim sanıyorum, ilginiz için teşekkür ederim.

Üst Alt