Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye ile vapura geçiş mümkün mü?

shifty

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Eğer bu konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın. Kendi adıma İzmir ve İstanbul için soruyorum ancak diğer şehirdeki arkadaşlar için bildiğiniz her şehir için cevap verirseniz sevinirim. Tekerlekli sandalye ile vapura iniş-biniş mümkünmüdür? Ben bir İzmir'li olarak durum nedir bilmiyorum açıkcası

arkadaşım izmirde üçkuyular arabalı feribottan başka iskelede biniş imkanı yok,ancak görevliler taşıyolar seni sandalye ile öyle binebilirsin.

İstanbul da bütün iskelelerden vapura binişler çok uygun, biliyorum çünkü 3-5 defa kullandım vapurları hiç yardıma gerek kalmadan bindim. Rampa benzeri bir aparatları var rahat bir şekilde geçiyorsun vapura, yalnızca vapurun salonlarına giriş basamaklı o yüzden güverte diye tabir edilen yerde durdum ben manzarayı izleye izleye yolculuğumu yaptım. Yazın bir problem olmazda kışın bayağı bir üşür insan..

Üst Alt