Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye ile yanımda refakatçi olmadan tek başıma uçağa binebilir miyim?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
10
tekerlekli sandalyeyle refakatçı olmadan yanlız uçağa binmeme izin verirlermi...

THY izin vermiyor. Hatta işgüzar ve sakatfobik bir pilot varsa, uçağa almıyor, binmişsen indiriyor! Veya uçaktaki başka bir yolcuya sizi "zimmetliyor" ve onun "sorumluluğunda" seyahat ediyorsunuz.

6 ay kadar oluyor Ankara'dan İstanbul'a anadolu jetle geldim. Tek başıma seyahat edeceğimi söyledim, uçağa binmeden önce bi dolu evrak imzalattırdılar, belki 30-40 tane madde, kısaca göz attım, uçakta standart hizmet dışında personelden bişey istemeyeceğime, uçak düşerde kendi imkanımla uçaktan çıkamaz orda ölür kalırsam sorumlusu uçak firması değildir falan filan gibi maddelerdi, o evrakları imzaladıktan sonra tek başıma uçağa binmeme izin verdiler. Garip ama öyle
Not: tekerlekli sandalye kullanıyorum, anadolu jet THYnin yan kuruluşu.

Üst Alt